Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Euro 2024 : Η κάμερα έπιασε την αντίδραση του απογοητευμένου Ρόι Κιν στο γκολ "ποίημα" του Μπέλινγχαμ

Καθαρά απογοητευμένος φάνηκε ο θρυλικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο γκολ ισοφάρισης , δημιουργώντας ένα από τα καλύτερα βίντεοΤην επιτομή του "από την κόλαση στον παράδεισο” έζησαν οι φίλοι της Εθνικής Αγγλίας στην αναμέτρηση θρίλερ της χώρας τους με αντίπαλο την αξιόμαχη Σλοβακία, στο Euro 2024. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ισοφάρισε, κυριολεκτικά, δευτερόλεπτα πριν το τέλος του παιχνιδιού με ένα φοβερό γυριστό σουτ στέλνοντας τους φίλους των "τριών Λιονταριών” στον έβδομο ουρανό. Κάτι τέτοιο είδαμε και στην εκπομπή που συμμετέχουν οι Ρόι Κιν, Γκάρι Νέβιλ και Ίαν Ράιτ στο στούντιο του ITV.


Από τους τρελούς πανηγυρισμούς πολλά βίντεο κυκλοφόρησαν στα social media , με Άγγλους οπαδούς να τρελαίνονται την στιγμή του γκολ όμως αυτό που έγινε viral ήταν εκείνο με την αντίδραση του θρυλικού Ιρλανδού ποδοσφαιριστή Ρόι Κιν.

Συγκεκριμένα , μέσα στο στούντιο όπου λαμβάνει χώρα η εκπομπή του μαζί με τον Γκάρι Νέβιλ(παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ) και τον Ίαν Ράιτ(παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ) η κάμερα έπιασε τον πρώην παίχτη της Γιουνάιτεντ να δείχνει προβληματισμένος και απογοητευμένος , ενώ λίγα μέτρα δίπλα του Γκάρι Νέβιλ και ο Ίαν Ράιτ χοροπηδούσαν και ούρλιαζαν από τη χαρά τους.

 
 


Να αναφέρουμε ότι ο Ρόι Κιν είναι γνωστός για την καυστική κριτική που ασκεί σε διάφορες περιπτώσεις, ρίχνοντας -με μεγάλη ευκολία- αρκετό "φαρμάκι” στην εθνική Αγγλίας και τον τρόπο που αγωνίζεται υπό της οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου