Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Euro 2024: Πλάνταξε στο κλάμα ο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι - "Λύγισε" και η μητέρα του μόλις τον είδε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν για ακόμη μία βραδιά ο πρωταγωνιστής της εθνικής Πορτογαλίας, έστω κι εάν αυτήν την φορά το πρόσημο δεν είναι ιδιαιτέρως θετικό.
Ο CR7, ο οποίος πλέον βαδίζει στο 39ο έτος της ηλικίας του, προσπάθησε πολύ για να πετύχει ένα γκολ στον αγώνα των "16” του EURO 2024, με αντίπαλο την Σλοβενία, όμως δεν τα κατάφερε ούτε από την "άσπρη βούλα” στην παράταση, ενώ είχε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Οι σκηνές ήταν δραματικές στην παράταση. 
Η Πορτογαλία κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του. 
Ο Πορτογάλος σταρ έχασε το πέναλτι βάζοντας, αμέσως, τα κλάματα με τις κάμερες να καταγράφουν τη στιγμή. 
Οι συμπαίχτες του προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν στην ανάπαυλα, με τον αρχηγό της Πορτογαλίας όμως να μην μπορεί να κρατηθεί.


 
 

Πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης ο σκηνοθέτης κατάφερε να καταγράψει και τη μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο , η οποία βλέποντας τον καταρρακωμένο γιο της, συγκινήθηκε και δάκρυσε.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν "κρύφθηκε”, εκφράζοντας πλήρως τα συναισθήματα του:

"Η αρχική λύπη και η τελική χαρά, είναι αυτά που δίνει το ποδόσφαιρο. Είναι ανεξήγητες στιγμές, αλλά αυτό συμβαίνει. Θα μπορούσα να είχα δώσει προβάδισμα στην ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερα. Ολη
 την χρονιά δεν έχασα ούτε ένα πέναλτι και όταν το χρειαζόμουν περισσότερο, ο Όμπλακ το απέκρουσε. Είναι ένα συναίσθημα λύπης και χαράς ταυτόχρονα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση, η ομάδα το άξιζε. Η Σλοβενία πέρασε σχεδόν όλο το ματς αμυνόμενη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα και ειδικά στον τερματοφύλακά μας, ο οποίος έκανε τρεις σπουδαίες αποκρούσεις. Ακόμη και οι πιο δυνατοί άνθρωποι έχουν τις... μέρες τους, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί το χρειαζόταν η ομάδα. Θα έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με την Γαλλία και θα πάμε στον... πόλεμο. Ποτέ δεν φοβήθηκα να αντιμετωπίσω τα πράγματα κατάματα και η παραίτηση είναι κάτι που δεν θα ακούσετε ποτέ να σχετίζεται με το όνομά μου. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το τελευταίο μου EURO”.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου