VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Οι τρελοί πανηγυρισμοί με τον γιο του και η απογοήτευση στον τελικό του Euro 2024 - Η ανάρτηση της Κέιτ

Παρακολούθησαν τον τελικό της Αγγλίας στο Euro 2024 - Στο γήπεδο ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, στο σπίτι η Πριγκίπισσα ΚέιτΙδιαίτερη ήταν η χθεσινή, (14/7), ημέρα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ. Το πριγκιπικό ζευγάρι έδωσε το "παρών" στον τελικό του Euro 2024 , αλλά σε ξεχωριστές τοποθεσίες. Συγκεκριμένα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξίδεψε στο Βερολίνο μαζί με τον πρωτότοκο γιο του Τζορτζ, ενώ η Πριγκίπισα Κέιτ παρακολουθούσε τον αγώνα στο σπίτι μαζί με τα άλλα δύο τους παιδιά (Σάρλοτ και Λούις).

Η... "τρέλα" πατέρα και γιου

Η ομάδα της Αγγλίας ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, αφού η Ισπανία κέρδισε με 2-1 και κατέκτησε τον 4ο τίτλο της. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που είναι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου δεν έχασε ευκαιρία να δει live τον αγώνα, μαζί με τον διάδοχό του, πρίγκιπα Τζορτζ.


Και οι δύο παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τον σπουδαίο τελικό, και δεν έκρυψαν τα συναισθήματα που τους δημιούργησε ο αγώνας.Ο φωτογραφικός φακός , κατέγραψε στα επίσημα, τον μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον γιο του Τζορτζ, ντυμένους με σκούρο μπλε κοστούμι και ασορτί γραβάτες στα χρώματα της Βρετανίας- με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες.


Τόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και ο μικρός Τζορτζ, πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ της ομάδας τους, όμως στο τέλος δεν έρκυψαν την απογοήτευσή τους για την ήττα της Αγγλίας.

 
 

Μετά το τέλος του τελικού του Euro 2024, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έστειλε το δικό του μήνυμα στην Εθνική Αγγλίας στο οποίο αναφέρει: "Αυτή τη φορά απλά δεν ήταν γραφτό. Είμαστε ακόμα τόσο περήφανοι για εσάς. Προχωράμε Αγγλία!".


Η Πριγκίπισσα Κέιτ υποστήριζε την Εθνική Αγγλίας από την άνεση του σπιτιού της

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε στο Βερολίνο με τον γιο τους Τζορτζ , όμως η Κέιτ Μίντλετον μαζί με την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις παρακολούθησαν το Ισπανία – Αγγλία από την άνεση του σπιτιού τους.

Η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία των παιδιών μπροστά από την τηλεόρασή, τα οποία φορούσαν τις φανέλες της εθνικής Αγγλίας, με τα ονόματά τους πάνω.Στην ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους η Κέιτ Μίντλετον έγραψε: "Η ομαδικότητα, το σθένος και η αποφασιστικότητα σας ήταν έμπνευση για όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια στην Ισπανία. W & C".


Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον που τον περασμένο Ιανουάριο αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο, έχει περιορίσει πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκε στον τελικό του Wimbledon ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, πραγματοποιώντας την δεύτερη δημόσια εμφάνιση της.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου