VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ο ΑΣ Σύλλογος Γρεβενών Ελιμειώτες -Τσεπίδης, στην 18η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού με επιλεγμένα παιδαγωγικά παιχνίδια και δράσεις προσομοίωσης στο άθλημα της πυγμαχίας - (εικόνες)

Την Κυριακή 25/8/2024 έπεσε η αυλαία της 18ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού και φυσικά στα Γρεβενά! 
Ο πυγμαχικός Σύλλογος Ελιμειώτες -Τσεπίδης συμμετείχε για μια ακόμη φορά με απόλυτη επιτυχία σε ένα διήμερο πρόγραμμα ενταγμένο στις υπαίθριες δραστηριότητες που προγραμμάτισαν οι διοργανωτές! 
Το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Γρεβενιώτης Σύλλογος περιελάμβανε επιλεγμένα παιδαγωγικά παιχνίδια και δράσεις προσομοίωσης στο άθλημα της πυγμαχίας! Μια αντιπροσωπεία αθλητών του Συλλόγου έδινε το έναυσμα και ακολουθούσαν τα υπόλοιπα παιδιά όλων των ηλικιών. 
Η προσέλευση παιδιών όπως και τις προηγούμενες χρονιές που πραγματοποίησε ο Σύλλογος ανάλογες δράσεις ήταν εντυπωσιακή! 
Η ροή όσων ήθελαν να λάβουν μέρος στις δράσεις ήταν ασταμάτητη! 
Για να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τα διάφορα σημεία της πατρίδας μας, αναγκάστηκε ο υπεύθυνος των συγκεκριμένων δράσεων να επεκτείνει το πρόγραμμα στο υπερδιπλάσιο του αρχικού προγραμματισμού.
 Ο Α.Σ. Ελιμειώτες -Τσεπίδης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την οργανωτική επιτροπή της 18ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού για την πρόσκληση να συμμετάσχει. 
Επίσης ευχαριστεί τους παρακάτω εθελοντές του Συλλόγου, των οποίων ήταν καθοριστική η συμβολή στο να περάσουν δύο αξέχαστα απογεύματα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις του: Ασλανίδου Αναστασία, Δημητρίου Ευθυμία, Τσεπίδου Νικολέτα και Βαβουλίδου Σοφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου