VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άνετα στον τελικό επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη - Γιατί είναι έξαλλη με τους διοργανωτές

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πήρε την πρόκριση και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στο βάθρο μετά από οκτώ χρόνιαΗ Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τον αγώνα της στο επί κοντώ. Αφού αρχικά άφησε τα 4 μέτρα και 20 εκατοστά, στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τον πήχη στα 4 μέτρα και 40 εκατοστά.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε τα 4,55 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια, ύψος όμως που πέρασαν μόλις 11 αθλήτριες (χρειάζονται 12 για τον τελικό), και έτσι θα δώσει το "παρών" στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, ενώ σε δηλώσεις της δεν έκρυψε την οργή της για το ότι θα αγωνιστούν 20 αθλήτριες στον τελικό.


Έτσι θα ζήσει για τρίτη φορά (Ρίο 2016, Τόκιο 2021, έμεινε εκτός τελικού το 2012 στο Λονδίνο), στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις, καριέρα της, την εμπειρία ενός τελικού σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, το 2016, θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (7/8, 20:00 ώρα Ελλάδας).

Προκρίθηκε και η Αριάδνη Αδαμοπούλου


 
 

Η 24χρονη, Αριάδνη Αδαμοπούλου, "ζει το όνειρο", καθώς στην πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, υπερέβη με την πρώτη προσπάθεια τα 4.20μ,. και τα 4.40μ, αλλά απέτυχε τρεις φορές στα 4.55 μέτρα. Ωστόσο, εξασφάλισε την πρόκριση ως μία από τις άλτριες, οι οποίες δεν είχαν αποτυχημένη προσπάθεια στα 4.40 μέτρα.

Το όριο πρόκρισης ήταν τέσσερα μέτρα και 70 εκατοστά, ωστόσο δεν χρειάσθηκαν προσπάθειες σ΄αυτό το ύψος, δεδομένου ότι η πρόκριση κρίθηκε χαμηλότερα (4.55μ.).
Εκτός η Ελένη Πόλακ


Η Ελένη Πόλακ δεν μπόρεσε να περάσει τα 4,40μ. και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στον πρώτο όμιλο αγωνίσθηκε η 28χρονη, η οποία αφού πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.20μ, είχε τρία αποτυχημένα άλματα στα τέσσερα μέτρα και 40 εκατοστά.

Ξέσπασε στις δηλώσεις της η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την πρόκριση

Στις δηλώσεις της μετά την πρόκριση, η Στεφανίδη "ξέσπασε" για το γεγονός πως θα αγωνιστούν 20 αθλήτριες στον τελικό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο!"

"Σήμερα σε αντίθεση με χθες είχε ζέστη, ήταν λίγο κουραστικό. Εγώ επειδή δεν έχω κάνει αρκετούς αγώνες, ουσιαστικά από το Ευρωπαϊκό ξεκίνησα από πιο χαμηλά για να βρω ρυθμό. Πήγαν όλα καλά, πέρασαν και οι μισές κοπέλες στον τελικό, όποτε δεν ήταν και τόσο δύσκολο ήταν η αλήθεια. Είναι ανήκουστο, είναι απαράδεκτο, φταίει ξεκάθαρα η World Athletics, η οποία έθεσε τα ύψη λάθος για πρωί, χωρίς να καταλαβαίνει πού βρίσκεται το επίπεδο του επί κοντώ γυναικών αυτή τη στιγμή. Στον τελικό θα πρέπει να μπούμε πιο νωρίς, θα είμαστε 20 κοπέλες σε μια ουρά για να κάνουμε ζέσταμα, πιθανώς να προλάβουμε να κάνουμε μόνο δύο δοκιμαστικά… Για να μην πάρει πέντε ώρες, θα είναι… πιο απότομα τα ύψη. Είναι απαράδεκτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες να κάνουν τέτοιο λάθος και να μπαίνουν 20 κοπέλες στον τελικό", τόνισε.

Για τις προσδοκίες της εν όψει τελικού: " Είμαι αρκετά καλά όμως δεν έχω αγωνιστεί. Φοβάμαι ότι αυτό ίσως δημιουργήσει κάποια μικρά λάθη ας πούμε όπως σήμερα με το 4.55 λόγω μικρού κονταριού. Ωστόσο, για αυτό ήθελα να ξεκινήσω και λίγο πιο χαμηλά σήμερα ώστε να κάνω κάποια άλματα και να δω που είμαι σε σχέση με τα κοντάρια μου. Ελπίζω να μην πονάω και να είμαι καλά στον τελικό, αυτό κυρίως με ενδιαφέρει."

Για τη μάχη του Εμμανουήλ Καραλή απόψε στον τελικό των ανδρών είπε: "Είμαστε συγκάτοικοι με τον Μανόλο και τον Μίλτο. Ελπίζω να είμαστε το τυχερό δωμάτιο. Θα του τα πω από κοντά".

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου