VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Ιωάννινα: Τη Δευτέρα απολογείται ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη θεία του - Δείτε τι συνέβη ..

 Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου πήρε ο 38χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη

θεία του στο χωριό Περίβλεπτος, στα Ιωάννινα.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Το ιστορικό - Δεν έχει εξακριβωθεί το κίνητρο του δράστη

Από το κυνηγετικό όπλο του ανιψιού της βρήκε τραγικό θάνατο μία 62χρονη γυναίκα που ζούσε στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων, σε μία ανθρωποκτονία που συντάραξε την τοπική κοινωνία το πρωί της Παρασκευής. Ο 36χρονος ανιψιός της 62χρονης ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία το πρωί, ότι εντόπισε νεκρή τη θεία του μέσα στο σπίτι της, όμως πολύ γρήγορα όταν οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Η εξέλιξη ήταν αναπάντεχη καθώς ο δράστης της ανθρωποκτονίας ήταν ένα από τα ελάχιστα συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας που τη βοηθούσε από όταν επέστρεψε από την Αθήνα και μάλιστα κάποιες φορές έμενε και το βράδυ στο σπίτι της.

Όλοι στο χωριό έπεσαν από τα σύννεφα τόσο το πρωί όταν έμαθαν ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, όσο και αργότερα όταν έγινε γνωστή η εξιχνίαση του εγκλήματος με την ομολογία του 36χρονου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων όταν έφτασαν το πρωί στο σπίτι της 62χρονης που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού, βρήκαν νεκρή τη γυναίκα εντός της οικίας της, φέροντας βαρύτατα τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το θώρακα. Ωστόσο στο σπίτι δεν υπήρχαν ούτε στοιχεία διάρρηξης, ούτε στοιχεία που να έδειχναν πως η γυναίκα αντιστάθηκε σε κάποιον επίδοξο διαρρήκτη ή ληστή, κάτι που επιβεβαίωσε στη συνέχεια και η ιατροδικαστής. 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσήγαγαν τον ανιψιό της στο Αστυνομικό Μέγαρο για να δώσει κατάθεση, όμως εκεί, υπέπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με την παρουσία του στο σπίτι τις τελευταίες ημέρες και λίγο αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Επίσης, οι αστυνομικοί έδωσαν εντολή να μεταφερθεί με γερανοφόρο όχημα της Αστυνομίας, το όχημα του δράστη που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του θύματος. Εξαιρετικά περίεργο ωστόσο είναι το γεγονός πως παρότι το σπίτι του θύματος βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και δίπλα του υπάρχουν σπίτια που κατοικούνται σε μόνιμη βάση κανείς δεν άκουσε τον πυροβολισμό από το κυνηγετικό όπλο.

Ως προς το κίνητρο της ανθρωποκτονίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι η θεία του παρότι ο ίδιος την βοηθούσε συνέχεια, του μιλούσε πολλές φορές με προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο.

Έτσι, υποστήριξε ότι το ίδιο έγινε το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη της 15ης Αυγούστου, όταν δεν άντεξε τις προσβολές της και την πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο, το οποίο έκρυψε στη συνέχεια.

Γίνεται επιπλέον και λόγος για κάποιο οικονομικό κίνητρο, αν και η οικονομική κατάσταση του θύματος δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

Άλλωστε όπως ανέφεραν πολλοί κάτοικοι του χωριού, ήταν οι ίδιοι που βοηθούσαν τη γυναίκα σε τακτική βάση, δίνοντάς της κυρίως, τρόφιμα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

epirusonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου