VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Βίντεο με τη σύλληψη της 49χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ που χρηματιζόταν

 

Βίντεο κατέγραψε καρέ-καρέ τη σύλληψη της 49χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ που πιάστηκε με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Mega φαίνεται αρχικά η 56χρονη καταγγέλλουσα να βγαίνει από το μπλε αυτοκίνητο. Δευτερόλεπτα αργότερα φτάνει στο σημείο δίκυκλο με δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που παρακολουθούν τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα απομακρύνεται και στο σημείο φτάνει αμέσως ένα ταξί, το οποίο κλείνει το δρόμο του αυτοκινήτου. Μέσα στο ταξί βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι βγαίνουν έξω, κατευθύνονται προς το μπλε ΙΧ και συλλαμβάνουν την υπάλληλο του ΕΦΚΑ.

Στο σπίτι της 49χρονης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ βρέθηκαν 61.500 ευρώ σε πάκους χαρτονομισμάτων.

Η υπάλληλος εργαζόταν στη διεύθυνση ιατρικής αξιολόγησης του ΕΦΚΑ και φέρεται να ζητούσε υπέρογκα χρηματικά ποσά από πολίτες για να διεκπεραιώσει υποθέσεις καταβολής επιδομάτων.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση της υπαλλήλου του ΕΦΚΑ

Η δράση της αποκαλύφθηκε όταν μια 56χρονη γυναίκα κατήγγειλε στους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. ότι η υπάλληλος της ζητούσε 4.000 ευρώ για να διεκπεραιώσει την αίτηση επιδόματος αναπηρίας που δικαιούται η μητέρα της. Όταν της είπε ότι δεν διαθέτει αυτά τα χρήματα η υπάλληλος χωρίς ίχνος ντροπής της ζήτησε τα λεφτά σε δόσεις.

Ο ΕΦΚΑ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του ότι η 49χρονη τέθηκε άμεσα σε αναστολή άσκησης καθηκόντων, ενώ την παρέπεμψε και στο Πειθαρχικό για την υπόθεση δωροληψίας.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να δικαστεί η 49χρονη για την υπόθεση. Παράλληλα, κατηγορούμενος είναι και ο σύζυγός της για συνέργεια αν και δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει περάσει το αυτόφωρο.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου