VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Θάνατος Μάθιου Πέρι: Ποια είναι η "Βασίλισσα της Κεταμίνης" και οι άλλοι 4 που κατηγορούνται - Του έδωσαν τη μοιραία δόση

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Γιάσβιν Σάνγκα προμήθευσε τον βοηθό του Μάθιου Πέρι με την κεταμίνη που τελικά οδήγησε στον θάνατόΈνα από τα πέντε άτομα που κατηγορούνται για τον θάνατο του ηθοποιού της σειράς "Friends" Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης πέρυσι είναι η Γιάσβιν Σάνγκα, η οποία είναι έχει γίνει γνωστή με το παρατσούκλι ''Βασίλισσα της Κεταμίνης''.


Η Σάνγκα εμφανίστηκε με χειροπέδες για την απαγγελία κατηγοριών στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες την Πέμπτη, ενώ δήλωσε αθώα.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Γιάσβιν Σάνγκα, κάτοικος του Βόρειου Χόλιγουντ που πουλούσε κεταμίνη και άλλα ναρκωτικά, προμήθευσε τον βοηθό του Μάθιου Πέρι με την κεταμίνη που τελικά οδήγησε στον θάνατό του.


 
 


Τι γνωρίζουμε για τη "βασίλισσα της κεταμίνης"

Η Γιάσβιν Σάνγκα έχει το παρατσούκλι "βασίλισσα της κεταμίνης" του Λος Άντζελες. Η 41χρονη κατηγορείται ότι πούλησε στον Μάθιου Πέρι την παρτίδα κεταμίνης που τον σκότωσε.

Συνελήφθη την Πέμπτη και είναι η μία από τις δύο κύριες κατηγορούμενες στην υπόθεση γύρω από τον θάνατο του ηθοποιού. Ο άλλος βασικός κατηγορούμενος είναι ο δρ Σαλβαδόρ Πλασένσια, 42 ετών, γιατρός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γνωστός ως "Dr. P".

Η Σάνγκα κατηγορείται ότι πούλησε 50 φιαλίδια κεταμίνης έναντι περίπου 11.000 δολαρίων σε μετρητά σε διάστημα δύο εβδομάδων στον Πέρι, συνεργαζόμενος με τον βοηθό του ηθοποιού, τον Κένεθ Ιγουαμάσα, και ένα άλλο άτομο με το όνομα Έρικ Φλέμινγκ για τη διανομή των ναρκωτικών στον Πέρι, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.


Μετά το θάνατο του Πέρι, ορισμένοι από τους συνωμότες φέρονται να μίλησαν για αποστασιοποίηση από τον ηθοποιό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αποκαλύφθηκε την Πέμπτη. Αφού ο θάνατος του ηθοποιού έγινε γνωστός, η Σάνγκα ζήτησε από τον Φλέμινγκ στις 28 Οκτωβρίου 2023 να διαγράψουν όλα τα μηνύματά τους.

Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι ο Πλασένσια και ένας άλλος γιατρός, ο Δρ Μαρκ Τσάβες, ήταν αυτοί που προμήθευαν αρχικά με κεταμίνη τον Πέρι, αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι κάποια στιγμή τα φάρμακα έγιναν πολύ ακριβά και ο Πέρι προσανατολίστηκε σε άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της Σάνγκα.

Η έρευνα στο σπίτι της Σάνγκα αποκάλυψε ένα "εμπορικό κατάστημα ναρκωτικών", που περιλάμβανε κεταμίνη, μεθαμφεταμίνη, κοκαΐνη, ζυγαριές και λογιστικά βιβλία, δήλωσε ο εισαγγελέας.


Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι η Σάνγκα γνώριζε επιπλέον τον κίνδυνο της κεταμίνης αφού πούλησε το φάρμακο σε κάποιον που λίγες ώρες αργότερα πέθανε από υπερβολική δόση τον Αύγουστο του 2019.

Το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Σάνγκα φέρεται να πούλησε κεταμίνη στον Κόντι ΜακΛόρι, 31 ετών, τον Αύγουστο του 2019 στο Λος Άντζελες, λίγες ώρες πριν πεθάνει από υπερβολική δόση. Αφού μέλος της οικογένειας του ΜακΛόρι έστειλε στη Σάνγκα ένα μήνυμα που έλεγε ότι η κεταμίνη της τον σκότωσε, η 41χρονη φέρεται να αναζητούσε στο Goοgle για το αν"μπορεί η κεταμίνη να καταχωρηθεί ως αιτία θανάτου", δήλωσαν οι αξιωματούχοι.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου