VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αυτός είναι ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στη Χαλκιδική- Λατρεύει τα ακριβά ψάρια και τα κρασιά- Συστήνεται ως "αφεντικό"

Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι το διατηρούσε εδώ και 20 χρόνια- Στα 300 μέτρα φαίνεται πως έχει ακόμα ένα λούνα παρκ.
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην Εισαγγελέα, ο 58χρονος ιδιοκτήτης του μοιραίου λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, στο οποίο ο 19χρονος Γιάννης εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα crazy dance, όπου είχε ανέβει με τον αδερφό του και σκοτώθηκε ακαριαία.


Η Εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος, με τον οποίο παραπέμφθηκε τόσο ο 58χρονος όσο και ο 21χρονος χειριστής του μηχανήματος οπότε θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση, γι αυτό και τους άφησε ελεύθερους. Για τον χειριστή σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ποιος είναι ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ

 
 

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ είναι 58 ετών και κατάγεται από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης ενώ είναι παντρεμένος. Όπως σημειώνει το Star, διατηρεί ενεργό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας μέσα από τις αναρτήσεις του πόσο του αρέσουν η καλή ζωή και τα ταξίδια. Με μια ματιά στο προφίλ του, μπορεί κανείς να δει πολλά γεύματα σε τραπέζια με μεγάλα κι ακριβά ψάρια και κρασιά.




Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συστηνόταν ως "αφεντικό" σε πολλές από τις αναρτήσεις του ενώ φέρεται να είχε προστριβές στο παρελθόν. Φαίνεται πως είχε αγοράσει κάποιο μεγάλο μηχάνημα και χρωστούσε τα χρήματα.


Το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι το διατηρούσε εδώ και 20 χρόνια και τονίζει ο ίδιος πως στα παιχνίδια του λούνα παρκ γίνεται τακτικά συντήρηση και πως στα 20 χρόνια δεν έχει ξανασυμβεί κάποιο αντίστοιχο δυστύχημα.



Μάλιστα, στα 300 μέτρα φαίνεται πως έχει ακόμα ένα λούνα παρκ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συνεργαζόταν με τον αδερφό του αλλά τα τελευταία χρόνια τα έχουν "σπάσει".

"Θα φτάσω την υπόθεση μέχρι το τέλος"


"Σάπια, ξεκόλλησαν τα μέταλλα μαζί με τα καθίσματα. Να αναζητήσετε ευθύνες στον δήμαρχο που λειτουργεί χωρίς καμία αδειοδότηση. Αν δεν τη βρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι... Θα παραδώσω αύριο στην κηδεία το παιδάκι μου στον Θεούλη μας και θα τους φάμε ζωντανούς. Εγώ την υπόθεση θα τη φτάσω μέχρι το Μαξίμου. Θα τους διαλύσω...", λέει ο πατέρας του Γιάννη.


Όσο η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη θρηνεί, αδυνατώντας να πιστέψει πως χάθηκε το βλαστάρι τους σε μια στιγμή χαράς, οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο συλλαμβάνουν τον υπεύθυνο του λούνα παρκ. 20 χρονια διατηρούσε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο STAR:

"Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ, δίνω κατάθεση. Τώρα θα πάω στον εισαγγέλεα. Υπογράφω τα χαρτιά...".


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου