VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Γρεβενά: Δημοτικό σχολείο στις φυλακές Φελλίου..

 

Την ίδρυση δημοτικού σχολείου στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, όπως επίσης και των Πατρών, από το νέο σχολικό έτος 2024- 2025, περιλαμβάνει η

απόφαση την οποία υπογράφουν οι υφυπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Αθανάσιος Πετραλιάς, Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ζωή Μακρή και Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ειδικότερα, ορίζεται πως στο σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών θα ιδρυθεί δημοτικό σχολείο με μονάδα ίδρυσης το 8ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, ενώ στο σωφρονιστικό κατάστημα Πατρών θα λειτουργήσει σχολείο με μονάδα ίδρυσης το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου.

Το πρόγραμμα εκπαίδευση στις φυλακές έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια με πρωτοπόρο το Κατάστημα Αυλώνα, ενώ ακολούθησαν και άλλα όπως στο Βόλο και την Κόρινθο.

Με στοιχεία προηγούμενων ετών στον χώρο των φυλακών λειτουργούν Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Γυμνάσια τυπικής εκπαίδευσης, Λύκεια, Δημοτικά Σχολεία και μερικά ΙΕΚ.

Το σύνολο των εκπαιδευόμενων ανερχόταν κοντά στους 1.000 επί συνόλου περίπου 10.000 κρατουμένων. Δηλαδή, το 10% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές φοιτά σε κάποια εκπαιδευτική δομή.


ΕΡΤ -ΚΟΖΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου