VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Μήνας του μέλιτος για τους πιο διάσημους νεόνυμφους που ζάλισαν τον πλανήτη με τον χλιδάτο γάμο τους - Πρώτη στάση το Παρίσι

Οι διασημότεροι νεόνυμφοι, ο γιος και η νύφη του πλουσιότερου Ινδού, ξεκίνησαν το μήνα του μέλιτος από το Παρίσι.
Ο γάμος τους -που εντυπωσίασε με τον συνδυασμό χλιδής και παράδοσης- ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.
 Τώρα, ο μήνας του μέλιτος του Ανάντ Αμπάνι και της Ράντικα Μέρτσαντ καταγράφεται από τους φωτορεπόρτερ σε κάθε τους βήμα. Πρώτη στάση του γιου του πλουσιότερου επιχειρηματία της Ινδίας ήταν το Παρίσι, ούτως ή άλλως must προορισμός αυτές τις μέρες, αφού φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Οι πιο διάσημοι νεόνυμφοι, έπειτα από πολύμηνες προετοιμασίες, pre-wedding πάρτι, διασκέδαση, συναντήσεις με τους υψηλούς καλεσμένους τους και τήρηση όλων των παραδόσεων, έχουν ξεκινήσει το μήνα του μέλιτος που θα είναι μια μεγάλη περιήγηση ανά την Ευρώπη.


Το ζευγάρι εθεάθη μεταξύ των θεατών της πολυσυζητημένης Τελετής Έναρξης των Αγώνων, την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ενώ παρακολούθησαν και αρκετά αγωνίσματα.

 
 
>

Μαζί τους είναι και οι γονείς του γαμπρού, ο Μουκές Αμπάνι, αλλά και η Ίσα Αμπάνι, αδελφή του γαμπρού, με τον σύζυγό της Ανάντ Πιραμάλ.

Η Ραντίκα ήταν ντυμένη με ένα απογευματινό πορτοκαλί φόρεμα ενώ ο Ανάντ φορούσε ένα πουκάμισο με τρόπικαλ ντεσέν χωρίς να αποχωρίζεται ποτέ το πολυτελέστατο ρολόι του.

Η οικογένεια Αμπάνι έχει καταλύσει στο Four Seasons Hotel George V, πολύ κοντά στα Champs-Élysées. Το ξενοδοχείο που υποδέχθηκε τους πρώτους πελάτες του το 1928, φημίζεται για τις πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει και είναι μια σταθερή επιλογή των μελών του διεθνούς τζετ σετ. Φέτος, το πολυτελές ξενοδοχείο έχει κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές για να συντονιστεί στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.



Οι γονείς του γαμπρού φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί με τα αδιάβροχά τους τη μέρα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Μουκές Αμπάνι με τη σύζυγό και στο βάθος ο Πύργος του Άΐφελ. Φορούν αδιάβροχα, όπως έκαναν όλοι οι θεατές της τελετής έναρξης, αλλά τα χαμόγελα δεν τους λείπουν.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου