VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Με αυτό τον τρόπο σβήνουν τα ενοχλητικά λαμπάκια -Ποια μέθοδος αποτελεί λύση


Το συγκεκριμένο κόλπο υπόσχεται να εξαλείψει μία από τις πιο ενοχλητικές προειδοποιητικές λυχνίες του πίνακα οργάνων..

Η αξιοπιστία εκτιμάται ιδιαίτερα από τους οδηγούς και ιδιοκτήτες, αλλά επειδή τίποτα στον κόσμο δεν είναι άφθαρτο, είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα ανάψουν κάποιες προειδοποιητικές λυχνίες. Το «λαμπάκι» όμως που τρομάζει περισσότερο τους οδηγούς είναι το σύμβολο του κινητήρα.

 
 



Το πορτοκαλί λαμπάκι μας υποδεικνύει αρκετά σφάλματα, από απλά μέχρι πιο σύνθετα και σοβαρά. Στη θέα του και μόνο, οι οδηγοί πανικοβάλλονται και πηγαίνουν το αυτοκίνητό τους στον μηχανικό, με την ελπίδα ότι η ένδειξη δεν θα σχετίζεται με την λειτουργία του κινητήρα.

Ένας γνωστός χρήστης του TikTok παρουσίασε ένα «κόλπο» για να σβήσετε το συγκεκριμένο λαμπάκι, σε περίπτωση πάντα που το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό. Όπως αναφέρει και ο ίδιος, αν ανάψει το λαμπάκι και πας στο συνεργείο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι φύγεις με έναν καλό λογαριασμό.



Με τον τρόπο που μας παρουσιάζει, το πορτοκαλί λαμπάκι του κινητήρα, και όχι μόνο, θα σβήσει. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ανοίξετε το καπό του κινητήρα, να εντοπίσετε την μπαταρία και να αναγνωρίσετε τους πόλους.


Με την βοήθεια από ένα δεκαράκι, θα πρέπει να αποσυνδέσετε τον αρνητικό πόλο για περίπου 10 δλ. και μετά να τον επανασυνδέσετε. Όταν θέσετε σε λειτουργία πάλι το αυτοκίνητο, η ενδεικτική λυχνία θα έχει εξαφανιστεί από τον πίνακα οργάνων.



 
 

Το συγκεκριμένο κόλπο είναι αποτελεσματικό όταν ο κινητήρας ενεργοποιεί συχνά ένα σφάλμα, αλλά εννοείται ότι δεν αποτελεί πανάκεια και φυσικά αρκετοί από τους ακόλουθους του TikToker είχαν τις αντιρρήσεις τους. Για παράδειγμα, του αναφέρουν ότι αυτό το κόλπο αποτελεί προσωρινή λύση και ότι επανεμφανίζεται μετά από μία εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κόλπο μπορεί να χρησιμεύσει ως μια γρήγορη «λύση», αλλά οι ειδικοί συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσετε ένα διαγνωστικό μηχάνημα για να βρείτε με ακρίβεια το σφάλμα που ενεργοποιεί το λαμπάκι. Σε περίπτωση που η ενδεικτική λυχνία του κινητήρα είναι κόκκινη, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να πάτε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο το συντομότερο δυνατό.
@master_driver666 The car engine fault light is on, what should I do?#driving #skills #tip #knowledge #fpy ♬ 原聲 - Master driver
carandmotor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου