VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Σειρήνες Γρεβενών: Ο Δρ. Θωμάς Ζγώνης συνεχίζει να έχει την πολύτιμη στήριξη και παρουσία του ως πρεσβευτή μας στο εξωτερικό..

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας, οι Σειρήνες Γρεβενών, θα συνεχίσει να έχει την

πολύτιμη στήριξη και παρουσία του Δρ. Θωμά Ζγώνη ως πρεσβευτή μας στο εξωτερικό. 

Ο Δρ. Ζγώνης είναι διεθνώς αναγνωρισμένος Χειρουργός με εξειδίκευση στην αποκατάσταση του διαβητικού ποδιού και του αστραγάλου, συμπεριλαμβανομένου του διαβητικού ποδιού Charcot, της πρόληψης ακρωτηριασμού και της διόρθωσης παραμορφώσεων με κυκλική εξωτερική στερέωση. Είναι ένας πρωτοπόρος στην εφαρμογή της συσκευής Ilizarov και έχει εκπαιδεύσει πληθώρα γιατρών και χειρουργών παγκοσμίως, δημοσιεύοντας παράλληλα πλήθος επιστημονικών άρθρων και εγχειριδίων.

Παράλληλα, ο Δρ. Ζγώνης έχει ένα μακροχρόνιο πάθος για το ποδόσφαιρο, το οποίο ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία στα Γρεβενά και τον οδήγησε σε αξιοσημείωτες διακρίσεις σε κολεγιακό επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Έχει διακριθεί ως αθλητής με σημαντικά επιτεύγματα, ενώ συνεχίζει να συνεισφέρει στο άθλημα ως προπονητής επίλεκτων νέων ποδοσφαιριστών, κατέχοντας την άδεια USSF National D.

Η ομάδα μας είναι περήφανη για τη συνεργασία με έναν τόσο επιτυχημένο και ταλαντούχο επαγγελματία, ο οποίος με την αφοσίωσή του και την αγάπη του για το άθλημα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την κοινότητα. 

Ευχαριστούμε τον Δρ. Θωμά Ζγώνη για την αμέριστη στήριξή του και την πολύτιμη συνεισφορά του, που συνεχίζει να αναδεικνύει την ομάδα μας σε διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου