VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα η Αθηνά Λινού - Οι 459 σελίδες που παρέδωσε, δεν κρίθηκαν επαρκείς

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς

διαγράφεται από την ΚΟ η Αθηνά Λινού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαγραφή της κυρίας Λινού γίνεται για λόγους διαφάνειας. Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα για την κυρία Λινού με εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.


 
 

Οι 459 σελίδες που παρέδωσε η Αθηνά Λινού την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, όπως φαίνεται, δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η αποπομπή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και ζητούσε να απομακρυνθεί η κυρία Λινού από το κόμμα προκειμένου να ρίξει τους τόνους. Σε περίπτωση που τελικά αυτό συμβεί τότε είναι πιθανό ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Παύλος Πολάκης να έρθουν και πάλι πιο κοντά.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η Αθηνά Λινού, χθες δεν ψήφισε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου ο Νίκος Παππάς να αναλάβει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος .


Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου