VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Αιώνιο στήριγμά του σε κάθε άλμα: Ποια είναι η πανέμορφη και «άγνωστη» αδερφή του Μίλτου Τεντόγλου, Κατερίνα

Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Έλληνα πρωταθλητή και προσωπική του αδυναμίαΟλυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο άνθρωπος είναι ένας ζωντανός θρύλος.


Και αυτό γιατί άνετα προσέθεσε ακόμη ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο παλμαρέ του, καθώς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις μήκος, φέρνοντας για άλλη μία φορά επιτυχία στην Ελλάδα.

Δικαιωματικά αξίζει τον τίτλο του πιο κουλ Έλληνα αθλητή, γιατί ακούγοντας τις δηλώσεις του κανείς, καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με ένα μετριόφρων και ευγενικό παιδί, με αρχές και στόχους που αγαπάει τα άνιμε, τα βιντεοπαιχνίδια, τις μπύρες και την παρέα με τον άλλο Ολυμπιονίκη μας, τον Εμμανουήλ Καραλή. Μην ξεχνάμε ότι έχει κερδίσει το ένα χρυσό μετάλλιο μετά το άλλο.

Ποιος είναι όμως ο Μίλτος Τεντόγλου;

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998 και έχει μικρασιατική καταγωγή. Μεγάλωσε στα Γρεβενά όπου σε εφηβική ηλικία εξασκούσε ως χόμπι το παρκούρ.

Ξεκίνησε τον στίβο σε ηλικία 15 ετών, έπειτα από παρότρυνση του προπονητή του στίβου, Βαγγέλη Παπανίκου, ο οποίος τον είχε παρατηρήσει να κάνει παρκούρ στο στάδιο των Γρεβενών.

Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους άλτες μήκους όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει 11 χρυσά μετάλλια συνολικά και στις πέντε μεγάλες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις στίβου.
 
 

Ποια είναι η Κατερίνα Τεντόγλου






Η Κατερίνα Τεντόγλου είναι μικρότερη από τον Μίλτο και τον έχει πρότυπο ως αδελφό, ενώ είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.





Πρόσφατα η Κατερίνα πήρε το πτυχίο της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και είναι έτοιμη να κάνει τα δικά της όνειρα πραγματικότητα.





Η Κατερίνα Τεντόγλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, στιγμές με τους φίλες αλλά και φωτογραφίες με τον πολυαγαπημένο της αδελφό.







Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου