VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Η μοναδική γυναίκα που εγκατέλειψε τον Αλέν Ντελόν



Λέγεται ότι από όλες τις σχέσεις του έφυγε πρώτος ο Ντελόν εκτός από μία.Ο Αλέν Ντελόν θεωρείται μέχρι σήμερα, αν όχι ο ωραιότερος, ένας από τους ωραιότερους άνδρες του κόσμου. Το αψεγάδιαστο πρόσωπό του και τα υπέροχα μάτια του, έγραψαν μοναδικά στη μεγάλη οθόνη και όπως έλεγε ο ίδιος ήταν ακριβές αντίγραφο της μητέρας του, Edith. Ο μύθος του καρδιοκατακτητή απλώθηκε σε όλο τον κόσμο μιας και είχε κοντά του πανέμορφες γυναίκες, που τον ερωτεύτηκαν με πάθος. Λέγεται μάλιστα ότι από όλες τις σχέσεις του έφυγε πρώτος ο Ντελόν εκτός από μία. Η μοναδική γυναίκα που φέρεται να τον εγκατέλειψε είναι η Ολλανδικής καταγωγής Ροζαλί βαν Μπρέμεν. Η απόφασή της το 1987, σε ηλικία 21 ετών να μετακομίσει στο Παρίσι για να εργαστεί ως μοντέλο της άλλαξε τη ζωή. Τότε γνώρισε τον Αλέν Ντελόν και συγκεκριμένα στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του για το τραγούδι "Comme au cinéma", στο οποίο και συμμετείχε. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έμειναν μαζί για 15 χρόνια αποκτώντας δύο παιδιά, την Ανούσκα, το 1990 και τον Αλέν Φαμπιέν, τέσσερα χρόνια αργότερα, το 1994.

Τους χώριζαν 30 χρόνια και η σχέση τους υπήρξε ταραχώδης με καβγάδες και βίαια ξεσπάσματα. Το 2013 ο γιος τους Αλέν σε συνέντευξή του στην ιταλική έκδοση του "Vanity Fair" είχε αποκαλύψει: "Η μητέρα μου έζησε υπό τη βία του πατέρα μου. Οκτώ σπασμένα πλευρά, κάταγμα στη μύτη πολλές φορές...".

 
 


Παρά την φημολογούμενη τοξικότητα που υπήρχε στη σχέση τους, η Ροζαλί στις αναρτήσεις της στα social media μετά από χρόνια από το χωρισμό τους, μιλούσε με λόγια αγάπης για τον Ντελόν και εξυμνούσε τον έρωτα που έζησαν. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της πριν από ένα μήνα, έγραψε: "Είναι αλήθεια ότι δεν άφησε ποτέ το χέρι μου, όπως δεν άφησα ποτέ το δικό του.. Με είχε επιλέξει από την πρώτη μέρα, όπως τον είχα επιλέξει κι εγώ…. Ανοιχτά, περήφανα, βαθιά, λαίμαργα, ωμά, σαν άνθρωποι που αγαπιούνται πραγματικά... περήφανοι ο ένας για τον άλλον... περήφανοι για την αγάπη μας...", έγραψε.

Ένα χρόνο μετά από το χωρισμό τους το 2001, η γοητευτική Μπρέμεν παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία, Αλέν Αφλελού με τον οποίο έμεινε για 7 χρόνια. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον Αμερικανό επιχειρηματία, Ρόμπερτ Αγκοστινέλι, το 2010. Αλλά τρία χρόνια αργότερα το ζευγάρι πήρε διαζύγιο.

missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου