VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Μαγνησία: Σύζυγος, πεθερά και κουνιάδα «σάπισαν» την νύφη τους στο ξύλο

 

Στην Εισαγγελέα Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγήθηκαν χθες Παρασκευή 09/08/2024, τρεις

αλλοδαποί για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή παράνομη βία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το ιστορικό

Η 30χρονη παθούσα κάτοικος Αλμυρού, μένει με τον 35χρονο σύζυγό της, τα δυο ανήλικα παιδιά τους και την 57χρονη πεθερά της στο ίδιο σπίτι. Πριν μερικές μέρες πήγε να μείνει μαζί τους και η 35χρονη κουνιάδα της με τα παιδιά της , για καλοκαιρινές διακοπές. Το ζευγάρι είχε πολλές εντάσεις, με τον σύζυγό να γίνεται συχνά βίαιος, καθώς και με την πεθερά της που της δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Την Πέμπτη 08/08/2024 στις 08:30 η 30χρονη παθούσα γύρισε στο σπίτι της από το σούπερ μάρκετ και ξεκίνησε καυγά για προσωπικούς λόγους, καθώς κατηγόρησε ο σύζυγος την 30χρονη, ότι ανακατεύει την μητέρα του στην σχέση τους και για οικονομικούς λόγους. Ο 35χρονος κατηγορούμενος της ζήτησε 2000 ευρώ, χρήματα που είχαν στην άκρη από τα επιδόματα των παιδιών τους. Η άτυχη κοπέλα αφού τα έδωσε, δέχτηκε από τον σύζυγό της μπουνιές στο πρόσωπο της, φωνάζοντας «βοήθεια». Αμέσως μπήκε στο δωμάτιο, όπου μάλωνε το ζευγάρι, η πεθερά της όπου και την απείλησε «Τι λες; Γιατί φωνάζεις; Θα σε σκοτώσω».

Στην συνέχεια μπήκε και η κουνιάδα της όπου της κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, τραβήγματα στα μαλλιά, σφαλιάρες και γροθιά στο αριστερό της χέρι, ενώ η πεθερά της απειλούσε την σωματική της ακεραιότητα.

Η 30χρονη αποφάσισε να καταφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού όπου υπέβαλε μήνυση. Το δικαστήριο ζήτησε αναβολή για την Δευτέρα 12/08/2024 στις 13:30 και επέβαλε περιοριστικά μέτρα στους κατηγορούμενος να μην πλησιάσουν την παθούσα στα 100 μέτρα. Η 30χρονη κοπέλα πήρε τα παιδιά της και θα φιλοξενηθεί από φιλικό της πρόσωπο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

thenewspaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου