VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Χωρίς μακιγιάζ απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό [εικόνες]

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, αλλά και την κόρη τους, Σόφη, στη ΣύμηΤη μαγευτική Σύμη επισκέφτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μετά τις διακοπές της στα Κύθηρα.


Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, αλλά και την κόρη τους, Σόφη.


Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις προετοιμασίες της εκπομπής "Στούντιο 4" στην ΕΡΤ, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανέβασε φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνεται πιο χαλαρή και ευδιάθετη από ποτέ, ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ.


"Άντε τώρα να πεις αντίο στη Σύμη. Στις βουτιές στον Άη Γιώργη και στη μυστική μας παραλία, στα απογευματινά ποτά στην Αγία Μαρίνα, στα τραπέζια στη Χαρούλα και στον Παντελή, στους καφέδες στον Νηρέα το πρωί, στη θέα από το καλύτερο μπαλκόνι του νησιού, στα χρώματα της θάλασσας και των σπιτιών, στους ανθρώπους που είναι και που νιώθεις οικογένεια, στο "one fine day" που ακούσαμε και φέτος στις 18 παρέα με φίλους και ωραίες ιστορίες. Αλλά όπως λέει και η Σαρίτα "κάθε μέρα που περνάει τον χειμώνα μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη Σύμη". Cheers στα καλοκαίρια που έρχονται!" έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

 
 
.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου