VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

"Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας": Η Ακρίτα ειρωνεύεται τον Οικονόμου για το γλέντι στη Ρόδο ενώ η Αττική καιγόταν



Η 'Ελενα Ακρίτα τρολάρει τον Βασίλη Οικονόμου μετά το βίντεο που τον έδειχνε να διασκεδάζει στη Ρόδο, ενώ οι ψηφοφόροι του στην Αν. Αττική έδιναν μάχη με τις φλόγες.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν τα πλάνα του υφυπουργού Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου να διασκεδάζει σε κλαμπ εστιατόριο της Ρόδου, ενώ η Ανατολική Αττική καιγόταν.


Πρόκειται για το βίντεο που δημοσίευσε το in.gr, επισημαίνοντας -όπως είναι φυσικό- πως παρότι ο "γαλάζιος" υφυπουργός εκλέγεται στη συγκεκριμένη περιοχή, δεν θεώρησε σκόπιμο να επιστρέψει στην Αθήνα, για να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί την εκλογική του περιφέρεια.


Το δημοσίευμα σημείωνε δε ότι, ο κ. Οικονόμου "επιχείρησε να δικαιολογήσει την στάση του κυρίως μέσω του "δεν έχω αρμοδιότητα" και "δεν είχα υπολογίσει το μέγεθος της καταστροφής"".

Όπως φαίνεται, το κέφι στο μαγαζί είχε ανάψει και ο πολιτικός περνούσε χαλαρές στιγμές ενώ οι ψηφοφόροι του έδιναν μάχη για να σώσουν τις περιουσίες τους.


 
 



Το θέμα δεν άφησε "να πέσει κάτω" η Έλενα Ακρίτα, η οποία, με τον γνωστό της τρόπο, σχολίασε το επίμαχο υλικό, ασκώντας κριτική στον υφυπουργό.

"Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας, για δικό μου κέφι τα φράγκα να σκορπάς" έγραψε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ,

"Ο Βασίλης Οικονομου, βουλευτής Ανατολικής Αττικής γλένταγε την ώρα που οι ψηφοφόροι του στην περιφέρεια που εκλέγεται έδιναν άνιση μάχη με τις φλόγες. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά τον έκανε και υφυπουργό ο Μητσοτάκης" πρόσθεσε.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Ακρίτα έχει έναν από τους πλέον διαδραστικούς λογαριασμούς στο Facebook, με τις αναρτήσεις της να έχουν πολύ μεγάλη απήχηση.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου