VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Πιο ενωμένοι από ποτέ: Αντονί και Αλέν-Φαμπιάν Ντελόν στην κηδεία του πατέρα τους - Πλήθος κόσμου έξω από το κτήμα στο Ντουσί

Σε πολύ στενό κύκλο έγινε η κηδεία του Αλέν Ντελόν στο κτήμα του στο Ντουσί - Συγκινητικές στιγμές με τους γιους του και τον κόσμοΠιο ενωμένοι από ποτέ εμφανίστηκαν οι γιοι του Αλέν Ντελόν καθώς έφτασαν στο κτήμα Ντουσί για την κηδεία του πατέρα τους.


Ο Αλέν-Φαμπιάν Ντελόν, ο μικρότερος γιος, και ο Αντονί Ντελόν, ο μεγαλύτερος γιος, άφησαν να φανεί η συγκίνησή τους και αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να μιλήσουν με τους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τις πύλες του κτήματος Brûlerie για να αποτίσουν φόρο τιμής στον θρύλο του γαλλικού σινεμά.

 
 






Στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο κτήμα του έγινε η κηδεία του Αλέν Ντελόν που πέθανε σε ηλικία 88 ετών, στις 18 Αυγούστου.


Η κηδεία του έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο ιδιωτικό του παρεκκλήσι στο κτήμα του στο Ντουσί, στην κεντρική Γαλλία.

Σχεδόν 50 προσκεκλημένοι, πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Ντελόν που επιλέχθηκαν με προσοχή, παρέστησαν στην κηδεία και στην ταφή του, η οποία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ήταν η επιθυμία του.




Ο Αλέν Ντελόν είχε επισταμένα τονίσει ότι δεν ήθελε να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη και ότι ήθελε να ταφεί "όπως οποιοσδήποτε άλλος".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου