VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Σε γνωστό μεζεδοπωλείο των Χανίων η Μαρέβα Μητσοτάκη - Το ίδιο "στέκι" με Μπισμπίκη και Βανδή



Η κ. Μητσοτάκη μαζί με την παρέα της επέλεξαν ένα από τα πολύ ωραία καφενεία – μεζεδοπωλεία στα Χανιά.
Στα Χανιά παραμένει η Μαρέβα Μητσοτάκη. Αν και ο πρωθυπουργός έφυγε εσπευσμένα τη Δευτέρα για την Αθήνα λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής, η σύζυγός του έμεινε στην Κρήτη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μία επίσκεψη στην παραλία είναι πάντα μέσα στο καθημερινό πρόγραμμα, ενώ δε λείπουν επισκέψεις σε ταβερνάκια, όπως αυτή που έκανε το βράδυ της Δευτέρας.

 
 


Η κ. Μητσοτάκη μαζί με την παρέα της επέλεξαν ένα από τα πολύ ωραία καφενεία – μεζεδοπωλεία, το "Καφενείο 1912" που βρίσκεται στα Μεγάλα Χωράφια. Εκεί, στην πλατεία του χωριού, ξεχωρίζει με την μπλε του πόρτα και έχει γίνει σταθερή επιλογή ντόπιων και επισκεπτών για τα νόστιμα πιάτα του αλλά και για τις πολύ τιμές του.


Η σύζυγος του πρωθυπουργού, χαλαρή και ευγενική, δοκίμασε μερικά από τα παραδοσιακά πιάτα, απολαμβάνοντας την βραδιά και την ηρεμία της περιοχής.

Το "Καφενείο 1912" είναι επίσης από τις πρώτες και σταθερές επιλογές του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος έχει αδυναμία τόσο στο καλό και ποιοτικό φαγητό του καφενείου, αλλά και στις παρέες που έχει δημιουργήσει εκεί. Μάλιστα η τελευταία φορά που πήγε, ήταν την περασμένη εβδομάδα μαζί με την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου