VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά την φωτιά που έκαψε το σπίτι του: Ένα μεγάλο ευχαριστώ -Οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι



Ο Γιάννης Ζουγανέλης ευχαρίστησε όσους έσπευσαν να τον στηρίξουν μετά την καταστροφή που υπέστη το σπίτι του στον Βαρνάβα από την φωτιά.Το δικό του μήνυμα, μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας, θέλησε να στείλει ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος είναι ένας από τους πληγέντες της φωτιάς που κατέκαψε την Ανατολική Αττική. Το σπίτι του στον Βαρνάβα καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά, ωστόσο ο γνωστός καλλιτέχνης θέλησε να ευχαρίστησει τους ανθρώπους που στέκονται αλληλέγγυοι.



"Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν την διάθεση να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι" ανέφερε αρχικά, σε βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Φορώντας γυαλιά ηλίου και με ήρεμη φωνή, απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους, που έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για ό,τι του συνέβη.

"Η φράση που άκουσα είναι "ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου όλοι" ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός. Γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ. Η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε όχι για την πάρτη μας, θα πολεμήσουμε για όλους για το καλό μας" πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλη.

Δείτε το βίντεο:

 
 


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου