VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Η ΔΕΗ δεν τους χάλασε το πανηγύρι.. Τραγούδησαν, χόρεψαν και γλέντησαν στο σκοτάδι!

Διακοπή ρεύματος για πάνω από μία ώρα συνέβη το Σαββατόβραδο 10 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ζηρού, εξαιτίας βλάβης στον υποσταθμό του Λούρου.

Εκείνη την ώρα (λίγο μετά τις 11) βρίσκονταν σε εξέλιξη πολλές εκδηλώσεις. Μία απ’ αυτές ήταν και του Πολιτιστικού Συλλόγου στον Γυμνότοπο, όπου η ορχήστρα με τον κορυφαίο κλαρινίστα Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο, απέδειξε πόσο «μεγάλη» είναι.

 
 

Μαζί με τους Κώστα Μήτση και Γιώργο Γκούβα που τραγουδούσαν και τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες από το «ηπειρωτικό τακίμι» , κατέβηκαν από το πατάρι μέσα στον κόσμο, πέρασαν απ΄όλα τα τραπέζια, έπαιζαν και τραγουδούσαν χωρίς μικρόφωνα, κρατώντας αμείωτο το κέφι κι αδιάκοπο το χορό.

Ορχήστρα και θεατές συμπεριφέρονταν για μιάμιση ώρα σαν να μη συνέβαινε τίποτα! Κι έτσι στο τέλος της περιπέτειας οι μεγαλύτεροι αναπόλησαν τα παραδοσιακά γλέντια πριν την εποχή των μεγαφώνων και των προβολέων. Άλλοι στη θέση τους μπορεί να περίμεναν να έρθει η γεννήτρια που αναζητήθηκε απ΄ τον διοργανωτή σύλλογο κι ο κόσμος να είχε βαρεθεί και να ΄χε φύγει.

Μπράβο τους!

epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου