VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Η Βόζεμπεργκ ζήτησε συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου μετά τον σάλο για τη φωτογραφία του με το λογότυπο της ΝΔ



Η συγγνώμη της Βόζεμπεργκ και η αιχμηρή απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε στα social media.Συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου ζήτησε, μέσω X, η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ μετά τον σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία με την οποία θέλησε να του δώσει συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο άλμα επί κοντώ.

Στην αρχική της ανάρτηση, "ανέβασε" μία φωτογραφία του Ολυμπιονίκη, προσθέτοντας το λογότυπο της ΝΔ αλλά και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με αποτέλεσμα χρήστες των social media να την κατηγορούν πως οικειοποιείται και εκμεταλλεύεται κομματικά την επιτυχία του Έλληνα αθλητή.

Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις:


"Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του" έγραψε σε νέα ανάρτησή της η ευρωβουλευτής της ΝΔ.


"Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα! Αλλά αν συμβεί το λάθος, ακόμη και όταν ο υπαίτιος το αναγνωρίζει, αντιμετωπίζει εδώ μέσα όλη την εμπάθεια, το μίσος, την κακία και τα απωθημένα των ανώνυμων! Όμορφος κόσμος…" πρόσθεσε, απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου