VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Μπόρις Τζόνσον: Στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου με τον γιο του - Ευχαρίστησε το προσωπικό - Τα περαστικά του Άδωνι Γεωργιάδη

'Ενα απρόοπτο κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών του Μπόρις Τζόνσον,τον οδήγησε στο νοσοκομείο της ΚαρύστουΟ τραυματισμός του 6χρονου γιου του Μπόρις Τζόνσον οδήγησε το μεσήμερι της Κυριακής τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας στα Επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου.


Η είδηση έγινε γνωστή από τον διοικητή του νοσοκομείου μέσω ανάρτησής του στα social media.


"Οι εφημερεύοντες ιατροί και νοσηλευτές του Διόκλειου είναι πάντα σε ετοιμότητα και σήμερα το απόγευμα προσέφεραν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην οικογένεια του Boris Johnson στο έκτακτο πρόβλημα που αυτή αντιμετώπισε. Ο κ. πρωθυπουργός μας ευχαρίστησε και μας συνεχάρη για το επίπεδο του Νοσοκομείου μας", έγραψε ο Δημήτρης Σαραβάνος στην ανάρτησή του στο facebook

 
 
.



Ο Μπόρις Τζόνσον, επισκέφτηκε το νοσοκομείο γύρω στις 3 μ.μ., μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί του, το οποίο και εξετάστηκε. Η οικογένεια αποχώρησε από το νοσοκομείο ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες.
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας με ευχές για περαστικά

Στην περίθαλψη που είχε σήμερα μετά από τραυματισμό ο 6χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στο ΓΝ-ΚΥ Καρύστου, αναφέρεται με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην ανάρτηση του την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες, ο υπουργός Υγείας αναφέρει: "Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από τραυματισμό.



Τον φροντίσαμε, όπως κάνουμε για όλους μας τους ασθενείς. Ο κος Johnson πραγματοποιεί διακοπές στην Κάρυστο οικογενειακώς. Μετά την αποχώρηση του από το ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν πραγματικά ευγενέστατος και τόνισε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες που του παρείχε το ΕΣΥ είναι ανώτερες από το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα Υγείας το NHS. Ευχόμαστε πολλά περαστικά στην οικογένεια Johnson".


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου