VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Πρόεδρος Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος: Τις επόμενες μέρες θα δούμε πολύ μεγάλες αυξήσεις σε κρέας και γαλακτοκομικά


"Τις επόμενες μέρες θα δούμε πολύ μεγάλες αυξήσεις, όχι μόνο στο κρέας, αλλά και σε όλα τα γαλακτοκομικά", λέει ο πρόεδρος Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος..
Ο πρόεδρος Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, Απόστολος Ραυτόπουλος προειδοποίησε ότι "τις επόμενες μέρες θα δούμε πολύ μεγάλες αυξήσεις, όχι μόνο στο κρέας, αλλά και σε όλα τα γαλακτοκομικά".



Μεταξύ άλλων επισήμανε στα Παραπολιτικά 90,1 ότι "μέσα στον Ιούλιο είδαμε από το 2,3% ο πληθωρισμός να εκτοξεύεται στο 3%, αυτό μας είπαν, δικαιολογίες, ότι οφείλεται στην ενέργεια, ότι οφείλεται στα θερινά οπωροκηπευτικά και στα φρούτα, από την άλλη μας λένε ότι αυτά μειώθηκαν. Έχουμε τουλάχιστον σε 20 οπωροκηπευτικά και φρούτα να έχουν εκτοξευτεί οι τιμές σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι στον Θεό. Ιδίως στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα πηγαίνουν με ''σπασμένα τα φρένα''".

Συνέχισε λέγοντας ότι "η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος μας έδειξε ότι σε 41 τυποποιημένα προϊόντα είμαστε ακριβότεροι στην ευρωζώνη κατά 10% και δεύτερο είναι ότι χθες που βγήκε η έκθεση της PWC, η οποία μας λέει ότι είμαστε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στην απληστία των κερδών με ποσοστό 17,8%, στους τζίρους 15,6% όταν ο μέσος όρος παγκοσμίως είναι 16,5% και αντίστοιχα 10,5% στον τζίρο. Αντιλαμβάνεστε ότι παρόλο που το 2021 έχει επιβληθεί πλαφόν στο περιθώριο του κέρδους, σήμερα είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές στην απληστία των κερδών, αυτό τα λέει όλα!".


 
 
Για το e-katanalotis ο πρόεδρος Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος ανέφερε ότι "αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι άλλες τιμές έχει στο e-katanalotis και άλλη τιμή βρίσκει ο καταναλωτής στο ράφι, δηλαδή μικρότερη στο e-katanalotis, μεγαλύτερη στο ράφι. Αυτό για να το ελέγξει κάποιος θα πρέπει να κάνει επιτόπιους ελέγχους, πράγμα το οποίο δεν γίνεται. Οι έλεγχοι που γίνονται είναι μπροστά από το γραφείο, από το pc όπου ελέγχουν τα τιμολόγια που ενδεχομένως τους δίνουν τα super market".

Κλείνοντας είπε ότι "τις επόμενες μέρες θα δούμε πολύ μεγάλες αυξήσεις όχι μόνο στο κρέας 15-20%, αλλά θα δούμε και σε όλα τα γαλακτοκομικά. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει γιατί από τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν θανατωθεί 15.000 αμνοερίφια και αντιλαμβάνεστε τι έλλειψη σημαίνει αυτό από τη μεριά της παραγωγής".


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου