VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

"Ας εξηγήσουμε τι είναι μπάτσος": Βίντεο της ΕΛΑΣ που δείχνει το "καλό της πρόσωπο" προκαλεί αντιδράσεις- "Αυτό είναι η πυροσβεστική"

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες για τον όρο "μπάτσος", τον οποίο χρησιμοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, στις απαντήσεις του σε αστυνομικό που του έστειλε μήνυμα και έφτασε ο Θάνος Πλεύρης της ΝΔ να ζητάει την ποινικοποίηση της ορολογίας και να κινεί απευθείας αυτόφωρο.
 
 
Remaining Time 0:00
 

Μέσα σε όλη αυτή την πολιτική αντιπαράθεση και την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, η ΕΛΑΣ δημιούργησε ένα βίντεο δείχνοντας το καλό της πρόσωπο. Όταν αναζητήσει κανείς στο Google "τι είναι μπάτσος", σύμφωνα με το βίντεο της ΕΛΑΣ, θα δει αστυνομικούς να απεγκλωβίζουν πολίτες από τις φωτιές και τις πλημμύρες, να ανοίγουν τον δρόμο για επείγον περιστατικό στήνοντας "γέφυρα ζωής", να κάνουν ΚΑΡΠΑ σε ανθρώπους στον δρόμο.


Αυτό το βίντεο όμως προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον κόσμο να γράφει κάτω από την ανάρτηση στο Χ, στα σχόλια "δείξτε όμως και το άλλο πρόσωπο της ΕΛΑΣ". Στα σχόλια δεσπόζουν εικόνες και φωτογραφίες (όπως του Ινδαρέ) από άγριους ξυλοδαρμούς πολιτών από τα ΜΑΤ και την ομάδα Δέλτα. Η περιβόητη "ζαρντινιέρα" με τον νεαρό (τότε) φοιτητή.
 

 
Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα που έδινε ελαφρυντικά στον δολοφόνο της Καρολάιν και του σκυλιού της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Συνομιλίες μελών της Αστυνομίας με νονούς της νύχτας και της μαφία των βενζινάδικων. Αστυνομικούς μαστροπούς, εκβιαστές, εμπόρους ναρκωτικών και ένα σωρό άλλα...

Μπάτσος
Μπάτσος βίντεο ΕΛΑΣ
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου