VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τα αδέρφια του




Η φωτογραφία των αδερφών Αντετοκούνμπο από το σπίτι τους στα ΣεπόλιαΣτην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο,μετά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής αλλά και ως ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.


 
 

Ο κορυφαίος Έλληνας Μπασκετμπολίστας απολαμβάνει τον ήλιο των Κυκλαδίτικων νησιών μαζί με τα αδέρφια του, όπως αποκάλυψε μέσα από μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό το post φαίνονται οι στιγμές από την καλοκαιρινή καθημερινότητα των αδερφών Αντετοκούνμπο, με τα εκατοντάδες χιλιάδες likes να πέφτουν σαν βροχή.


Νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (23/8) όμως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τη διαδικτυακή του παρέα άλλη μια φωτογραφία μαζί με τα αδέρφια του. Αυτή τη φορά όμως, πρόκειται για μια εικόνα από το παρελθόν τους, την περίοδο που ως μικρά αγόρια ζούσαν στα Σεπόλια.



Στη φωτογραφία που χρονολογείται το 2004, βλέπουμε τον Γιάννη, τον Κώστα, τον Άλεξ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να χαμογελούν αγκαλιασμένοι στο φακό της κάμερας
.


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου