VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν μέρες τον Τσίπρα και τελικά έκανε εμφάνιση- Πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει τον Παναθηναϊκό

Μετά από αρκετές ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε εμφάνιση, αλλά όχι για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για να δει την αγαπημένη ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.Δεν έχουν τελειωμό οι εσωτερικοί τριγμοί και τα ανοιχτά μέτωπα στον ΣΥΡΙΖΑ, με το σκηνικό του "εμφυλίου" να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και να μην αποκλείεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να οδηγηθεί εκ νέου σε εσωκομματικές εκλογές.



 
 
Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη είναι ανοιχτή και δημόσια πλέον, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- που βρίσκεται στα Χανιά για το 4ήμερο γλέντι γάμου- να έχει τη μισή ΚΟ του κόμματος απέναντί του.

Μετά από αυτά, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται που είναι ο πρώην (φυσικός) ηγέτης του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ούτε συμμετέχει, ούτε έχει πάρει την παραμικρή θέση για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα (του).


Τελικά, μετά από αρκετές ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε εμφάνιση, αλλά όχι για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για να δει την αγαπημένη ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.


Ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον κρίσιμο επαναληπτικό των "πρασίνων" κόντρα στη γαλλική Λανς για το Conference League, δίχως η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα να κρύβεται στο πρόσωπό του.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου