VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Τα πεντικιούρ που υιοθετούν τώρα όλες οι fashionistas άνω των 50



Τα nail looks με το οποίο ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους το καλοκαίρι.Μπορεί οι fashionistas άνω των 50 να δηλώνουν ήδη από την αρχή του καλοκαιριού ότι αγαπούν τα neutral χρώματα όσον αφορά το μανικιούρ τους, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για το πεντικιούρ τους.

Αν και η καθεμιά τους έχει το δικό της προσωπικό στιλ, όλες συμφωνούν πως τα πιο έντονα χρώματα δείχνουν εξαιρετικά κομψά στα νύχια των ποδιών, με αγαπημένες επιλογές τους να είναι το κόκκινο σε κάθε απόχρωσή του, το καφέ, το μαύρο και το βουργουνδι. Από το pedicure rotation τους δεν λείπουν φυσικά και οι πιο μίνιμαλ επιλογές με το ημιδιάφανο λευκό πεντικιούρ να είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη τους.


 
 

Κοινός παρανομαστής όλων των looks τους είναι φυσικά τα καλά περιποιημένα επωνύχια, αλλά και απόλυτα λείες φτέρνες, που ολοκληρώνουν την κομψή εικόνα τους, κάνοντας τη συνολική εμφάνισή τους να δείχνει ακόμα πιο ακριβή.

Red

Το κόκκινο αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε για το πεντικιούρ σας, τόσο στην πιο φωτεινή, όσο και στην πιο σκούρα εκδοχή του.


Σε κάθε περίπτωση δείχνει chic και πολύ θηλυκό, ενώ παραδόξως ταιριάζει με όλα τα outfits χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες χρωματικές "παραφωνίες".
Milky White
Το ημιδιάφανο λευκό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό γαλλικό στιλ, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε το πεντικιούρ σας να δείχνει μίνιμαλ.

Brown 

Το καφέ χρώμα στα νύχια αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν, με τις fashionistas άνω των 50 να το επιλέγουν φέτος τόσο για το μανικιούρ, όσο και για το πεντικιούρ τους.

Ανάλογα με την απόχρωσή του, μπορεί να ταιριάξει τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ αποτελεί μια φρέσκια εναλλακτική των μαύρων ή μπορντό νυχιών.

Black

Διαχρονική επιλογή αποτελεί και το μαύρο χρώμα στα νύχια, το οποίο δείχνει εξαιρετικά σαγηνευτικό ιδιαίτερα στο πεντικιούρ. 

Αν και πολλές γυναίκες φοβούνται μήπως δείχνει υπερβολικά goth, στην πραγματικότητα μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στιλ.

Burgundy

Το βουργουνδί αποτελεί μια πολύ δημοφιλή επιλογή για το πεντικιούρ τόσο του καλοκαιριού, όσο και του φθινοπώρου, καθώς ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση με τον πιο κομψό τρόπο, ενώ δείχνει πάντα επίκαιρο.

harpersbazaar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου