VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Μερικά από τα καλύτερα gadgets του 2024 - Από ακουστικά που βοηθούν τον ύπνο, μέχρι έξυπνα ξυπνητήρια.



Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο, δεν είναι πολύ εύκολο να προσπαθείς να συμβαδίσεις με τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά gadgets. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για σένα. Για να σου δείξουμε ποια αξίζουν για να "επενδύσεις" σε αυτά. 
Ακολουθεί μια επιλογή από τα πιο ενδιαφέροντα και καινοτόμα gadgets του 2024, ιδανικά για προσωπική χρήση ή για ένα πρωτότυπο δώρο.
Πορτοφόλι EksterEsquire IT

Το δερμάτινο πορτοφόλι Ekster διαθέτει έναν πατενταρισμένο μηχανισμό που εκτοξεύει τις κάρτες με το πάτημα ενός κουμπιού. Εξοπλισμένο με προστασία RFID και χώρο για μετρητά και αποδείξεις, διατίθεται σε διάφορα χρώματα.
GoPro HERO12 BlackEsquire IT

Η βασίλισσα των action cams ανανεώνεται με ακόμα πιο ομαλό και ευκρινές βίντεο, ζωντανή ροή και αντοχή στο νερό έως 3 μέτρα χωρίς θήκη.
Anker Power Bank

 
 
Esquire IT

Αυτό το power bank υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi2, παρέχοντας γρήγορη φόρτιση για τις συσκευές σου. Εξοπλισμένο με μπαταρία 10.000mAh, έγχρωμη οθόνη και θύρα USB-C, είναι το τέλειο αξεσουάρ για να παραμένεις συνδεδεμένος ανά πάσα στιγμή.
Ακουστικά Soundcore
Esquire IT

Ιδανικά για όσους αγαπούν τη σωματική δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, αυτά τα ακουστικά προσφέρουν εργονομικό σχεδιασμό, προσαρμόσιμο ήχο και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Φακός LED HOTO
Esquire IT

Κομψός και ευέλικτος, αυτός ο επαναφορτιζόμενος φακός μετατρέπεται σε λαμπτήρα κατασκήνωσης με τον περιλαμβανόμενο διαχύτη φωτός. Εξοπλισμένος με υποδοχή USB-C, ενσωματωμένο γάντζο και κουμπί SOS, είναι ιδανικός για κάθε περιπέτεια.
Ακουστικά Sonos AceEsquire IT

Κομψά και άνετα, αυτά τα over-ear ακουστικά διαθέτουν εξαιρετική ακύρωση θορύβου και ανταγωνίζονται τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς.
Nothing Ear - Bluetooth EarbudsEsquire IT

Μια εναλλακτική λύση για τα AirPods Pro, αυτά τα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν ελκυστικό σχεδιασμό, άψογη εφαρμογή, ήχο υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη ακύρωση θορύβου.
Hatch Restore Smart Alarm ClockEsquire IT

Αυτό το ξυπνητήρι προσομοιώνει την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα για πιο ευχάριστο ξύπνημα και ύπνο. Μπορεί επίσης να αναπαράγει καταπραϋντικούς ήχους και να καλύψει τους θορύβους του περιβάλλοντος για βαθύτερο ύπνο.
Soundcore Sleep Earphones
Esquire IT

Σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, αυτά τα ακουστικά εμποδίζουν τον περιβαλλοντικό θόρυβο χωρίς ενεργή ακύρωση, προάγοντας τον ξεκούραστο ύπνο.
Μαγνητικός δακτύλιος στήριξης τηλεφώνου RokformEsquire IT

Απαραίτητος για τους λάτρεις του iPhone, αυτός ο μεταλλικός δακτύλιος παρέχει σταθερό και ασφαλές κράτημα της συσκευής. Μπορεί επίσης να περιστραφεί κατά 360 μοίρες για βέλτιστη προβολή και να λειτουργήσει ως βάση στήριξης.

 esquire.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου