VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε ένα τζιν σορτσάκι με τον πιο sexy summer τρόπο

To sexy look της που θέλουμε να αντιγράψουμεΕάν έπρεπε να ξεχωρίσουμε το πιο πολυφορεμένο item των καλοκαιρινών μας ημερών, τότε αναμφίβολα το μαγιό μας θα είχε την πρώτη θέση. 
Στη συνέχεια όμως με άνεση και ευκολία θα μπορούσαν να ακολουθούν τα αγαπημένα μας denim σορτς. 
Ανάμεσα στα summer essentials της καλοκαιρινής καθημερινότητας και των διακοπών είναι χωρίς αμφιβολία τα denim σορτς τα οποία όχι μόνο μας χαρίζουν στιλ και άνεση αλλά επίσης μπορούμε να τα φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση. Μπορείς να φορέσεις ένα denim σορτς τις πρωινές ώρες είτε στο γραφείο, στις καλοκαιρινές σου βόλτες ή στις διακοπές σου στις βόλτες στα σοκάκια, στο μεσημεριανό σου γεύμα μετά από ένα μπάνιο στη θάλασσα, στην βραδινή σου έξοδο ή ως beachwear item.


 
 

Λόγω της ανεβασμένης θερμοκρασίας όπως είναι αναμενόμενο, ο τρόπος που επιλέγουμε να φορέσουμε ένα denim κομμάτι ή να δημιουργήσουμε ένα denim look μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Έναν από τους πιο stylish τρόπους για να εντάξουμε το denim σορτς στις εμφανίσεις μας είναι αυτός που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη καλοκαιρινή εμφάνιση της.


Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου για την απογευματινή καλοκαιρινή της βόλτα επέλεξε να φορέσει ένα mini denim σορτς μαύρου χρώματος το οποίο συνδύασε με μαύρο ολόσωμο backless μαγιό. Το συγκεκριμένο σύνολο είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις στο νησί ή απογευματινές εξόδους στην πόλη.
Δες την εμφάνισή της



 missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου