VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Εταιρεία αυτοκινήτου λανσάρει sneakers με 4.500 ευρώ το ζευγάρι



Δια χειρός του σχεδιαστή Dominic Ciambrone κυκλοφορεί νέα σειρά sneakers σε περιορισμένο αριθμό και αδιανόητη τιμή. Δες πότε ξεκινούν οι πωλήσεις για να προλάβεις.Το πάθος γύρω από τα αυτοκίνητα και τις φίρμες αναγκάζει σχεδόν όλες τις εταιρείες αυτοκινήτων να έχουν παράπλευρες δραστηριότητες και στην μόδα και σε άλλα πράγματα, όμως μερικές κάπως υπερβάλουν.

Για την ακρίβεια, δεν ξέρουμε κιόλας πόσο υπερβολικό μπορεί να είναι για κάποιους, αλλά οι περισσότεροι θα δυσκολευτούν να αγοράσουν ένα από τα συλλεκτικά ζευγάρια παπούτσια της Cadillac, γιατί κοστίζουν 4.500 ευρώ. Όχι όλα μαζί, το κάθε ζευγάρι.



Βέβαια Cadillac είναι αυτή και εν προκειμένω συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Dominic Ciambrone και την ομάδα του, Surgeon, τους οποίους αν ήμασταν στο Μadame Figaro μπορεί να τους γνωρίζαμε, αλλά τώρα δεν έχουμε την τιμή. Μαζί πάντως, ανέπτυξαν τέσσερα ζευγάρια sneakers που εμπνέονται από τα Celestiq, Lyriq, Optiq και Escalade IQ.


 
 





Και μπορεί να σου ακούγεται ένα τέχνασμα του μάρκετινγκ αυτό, αλλά η ομάδα Surgeon συνεργάστηκε με τους τεχνικούς και τους σχεδιαστές της Cadillac στο Κέντρο Σχεδιασμού της General Motors στο Warren του Michigan.




Αυτή η στενή συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα sneakers που ενσωματώνουν στοιχεία από το όχημα που τα εμπνέει. Η Cadillac δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά ανέφερε την χρήση "δερμάτων εσωτερικού χώρου και σχεδίων ταπετσαριών, υφασμάτων και τεχνικών ραψίματος, καθώς και χρωμάτων βαφής εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και σχεδιαστικά στοιχεία."

Ο σχεδιαστής Dominic Ciambrone

Τα sneakers θα κυκλοφορήσουν στις 8 Σεπτεμβρίου, ακριβώς δηλαδή όταν εμείς οι κοινοί θνητοί θα ψάχνουμε παπούτσια με τα οποία τα παιδιά μας θα κλωτσάνε χαλίκια στο σχολείο και σε καμία περίπτωση δεν θα κοστίζουν 4.500 ευρώ. Θα διατίθενται αποκλειστικά στο CadillacSignature.com και θα είναι διαθέσιμα μόνο πέντε ζευγάρια για κάθε σχέδιο.

Τα παπούτσια του τενίστα Tiafoe

Εάν πάλι θέλει κανείς κάτι πιο αποκλειστικό, ένα μοναδικό ζευγάρι sneakers θα δημοπρατηθεί στο CharityBuzz.com. Είναι "εμπνευσμένα από την προσωπική ιστορία του επαγγελματία τενίστα και πρεσβευτή της Cadillac, Francis Tiafoe."


Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα στηρίξουν το Frances Tiafoe Fund, το οποίο παρέχει ακαδημαϊκές υπηρεσίες καθώς και δωρεάν ή χαμηλού κόστους προγράμματα τένις σε μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου