VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

ΑΕΤΟΣ: Ζωντανή Θεία Λειτουργία στον Δρυόβουνο Κοζάνης: Μια Αναδρομή - (εικόνες + video)



Χθες το απόγευμα, στις 6 Αυγούστου, ο Ιερός Ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο μοναστήρι του Δρυόβουνου Κοζάνης, αποτέλεσε το επίκεντρο μιας συγκινητικής και μεγαλοπρεπούς Θείας Λειτουργίας. Το μοναστήρι, χτισμένο σε μια γραφική τοποθεσία, ανέδιδε μια ατμόσφαιρα πνευματικής ηρεμίας και βαθιάς κατάνυξης.

Η Θεία Λειτουργία άνοιξε με την είσοδο του ιερέα, ο οποίος με βαθιά ευλάβεια τέλεσε τα ιερά μυστήρια. Η φωνή του, γεμάτη θρησκευτική παλμό, αντήχησε στους τοίχους του ναού, μεταφέροντας το διαχρονικό μήνυμα της αγάπης και της πίστης. Οι πιστοί, με προσευχές και ψαλμούς, συμμετείχαν ενεργά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενότητας και βαθιάς ευλάβειας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο ιερέας ευλόγησε τους παρευρισκομένους και τόνισε τη σημασία της πίστης και της πνευματικής ανανέωσης. Υπογράμμισε τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος ως σύμβολο ελπίδας και θεϊκής καθοδήγησης.

Κατά την έξοδο, οι παρευρισκόμενοι άναψαν ένα κερί, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τις προσευχές τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετικά εντυπωσιακή ομιλία από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Προδρόμου. Ο Μητροπολίτης, προσκεκλημένος και φιλοξενούμενος του μοναστηριού, άγγιξε τις καρδιές όλων με τα λόγια του, αφήνοντας βαθιά εντύπωση στους παρευρισκομένους.


Αυτό το γεγονός ήταν μια πραγματική μαρτυρία της ζωντανής πίστης και της βαθιάς πνευματικότητας που χαρακτηρίζει την περιοχή, με τον Μητροπολίτη Προδρόμου να προσφέρει λόγια σοφίας και έμπνευσης σε όλους τους παρευρισκομένους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου