VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Γρεβενά: 28χρονος, εισέπραξε - (τηλεφωνική απάτη)- από 80χρονη το χρηματικό ποσό των -15.500- ευρώ με το πρόσχημα «έκτακτης ανάγκης χειρουργικής επέμβασης συγγενικού της προσώπου»

Ταυτοποιηθήκαν τα στοιχεία 28χρονου αλλοδαπού..


Εξιχνιάσθηκε  τηλεφωνική απάτη, που τελέσθηκε σε βάρος 80χρονης ημεδαπής σε περιοχή των Γρεβενών. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται

να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ως συνεργών του

Αναλυτικά: 

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, περίπτωση τηλεφωνικής απάτης, που τελέσθηκε σε βάρος 80χρονης ημεδαπής, την 26-09-2024 σε περιοχή των Γρεβενών, με το πρόσχημα έκτακτης ανάγκης χειρουργικής επέμβασης συγγενικού της προσώπου (κόρη). 

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εισέπραξε από την 80χρονη το χρηματικό ποσό των -15.500- ευρώ, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ακόμη δύο (2) συνεργών του, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, οι οποίοι είχαν το ρόλο του υποτιθέμενου ιατρού (ο άνδρας) και του συγγενικού προσώπου (η γυναίκα). 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 26-09-2024, η 80χρονη δέχτηκε τηλεφωνική κλήση στο σταθερό τηλέφωνο της οικίας της και έπειτα στο κινητό της από άγνωστο άνδρα, ο οποίος της συστήθηκε ως ιατρός νοσοκομείου και αφού προφασίστηκε ότι συγγενικό της πρόσωπο (κόρη) είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό και έχρηζε άμεσα χειρουργικής επέμβασης, της απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού «δήθεν» για το χειρουργείο, ενώ ταυτόχρονα άγνωστη γυναίκα προσποιούνταν την κόρη της 80χρονης.

Η 80χρονη πείσθηκε και καθ΄ υπόδειξη του υποτιθέμενου ιατρού, παρέδωσε έξω από την οικία της σε περιοχή των Γρεβενών, το χρηματικό ποσό των -15.500- ευρώ, στον 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε το ρόλο του «εισπράκτορα». 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δύο άγνωστων ατόμων-συνεργών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου