VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Χαλκιδική: Πώς οι αρχές εντόπισαν τον 32χρονο "φουσκωτό μποξέρ" - Νέες μαρτυρίες από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Η ΕΛΑΣ εντόπισε τα ίχνη του ενός "πιστολέρο" σε πόλη της Γερμανίας. Αναμένεται η έκδοση του στην Ελλάδα.Σε πόλη της Γερμανίας, εντοπίστηκαν τα ίχνη του ενός "πιστολέρο" που είχε ανοίξει πυρ, τον περασμένο Αύγουστο στο μπιτς μπαρ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής. Ο 32χρονος Έλληνας πρωταθλητής των μικτών πολεμικών τεχνών, συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές περίπου 40 ημέρες μετά την άγρια συμπλοκή με τους Βούλγαρους θαμώνες του γνωστού παραλιακού μαγαζιού και αναμένεται η έκδοση του στην Ελλάδα. Είχε καταφέρει να διαφύγει μετά το αιματηρό συμβάν, μέσω Βόρειας Μακεδονίας και Βουλγαρίας, όμως έπειτα από συντονισμένη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασίας με διεθνείς αρχές, εντοπίστηκαν τα ίχνη του και αναμένεται το προσεχές διάστημα να βρεθεί αντιμέτωπος με την Ελληνική δικαιοσύνη. Από την ένοπλη επίθεση, είχε τραυματιστεί σοβαρό στο στέρνο, ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών με καταγωγή από τη Βουλγαρία.


Ο 32χρονος "φουσκωτός" μποξέρ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, είχε ταυτοποιηθεί λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς στο γεμάτο κόσμο μπιτς μπαρ, κατά τη διάρκεια βραδιάς με ζωντανή μουσική. "Ξέρω ποιος είναι ο υψηλόσωμος, σωματώδης, φαλακρός δράστης", φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, μάρτυρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, έδειξαν το πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα σε έναν από τα μέλη της παρέας των Βούλγαρων πελατών και εκείνος φέρεται να επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για τον έναν από τους δύο "πιστολέρο". Ο 32χρονος μποξέρ που αγωνίζεται σε αγώνες μικτών πολεμικών τεχνών, είναι ο ένας από τους τρείς ένοπλους άνδρες που κλήθηκαν στο μπις μπαρ, μετά την αρχική ένταση για να "επέμβουν". Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ταυτοποιημένους δράστες, είχε συλληφθεί το 2021, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Λαδάδικα.


"Είχαν έρθει με σκοπό να κάνουν ζημιά στο μπιτς μπαρ. Υπάρχουν διαφορές του ιδιοκτήτη με πρόσωπα που συνδέονται με τη συγκεκριμένη παρέα από τη Βουλγαρία. Γνώριζαν ότι θα ήταν γεμάτος ο χώρος γιατί είχε ζωντανή μουσική και πήγαν να προκαλέσουν ένταση. Ίσως δεν περίμεναν να βγουν όπλα. Σκεφτείτε ότι εκατοντάδες πελάτες έφυγαν πανικόβλητοι χωρίς να πληρώσουν. Αυτό ήθελαν, να κάνουν ζημιά", ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, περιγράφοντας τα κίνητρα πίσω από την διαμάχη που πήρε αιματηρές διαστάσεις. "Ξαφνικά βλέπω να μπαίνουν μέσα στο εστιατόριο 7-8 άτομα με εχθρική διάθεση...ο ένας ήταν φαλακρός ψηλός και σωματώδης με άσπρη μπλούζα. Δεν θυμάμαι κάποια άλλα χαρακτηριστικά γιατί είμαι ακόμα σε ένταση από τους πυροβολισμούς", ανέφερε ένας από τους άνδρες με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς. Ανάμεσα στην παρέα των αλλοδαπών πελατών, ήταν ο 41 ετών αποκαλούμενος "Kircho Ruskia", ο οποίος σύμφωνα με τα μέσα της γειτονικής χώρας, απασχολεί τις αρχές εδώ και τουλάχιστον 12 χρόνια, ανεβαίνοντας στην ιεραρχία του οργανωμένου εγκλήματος. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, φέρεται να ανήκουν στη συμμορία του και να ακολουθούν τις οδηγίες του.


 
 
Γνώριμος στις Βουλγαρικές αρχές, φέρεται να είναι και ο 55χρονος "σκιώδης" ιδιοκτήτης του μπιτς μπαρ, ο οποίος δέχτηκε την άγρια επίθεση από την παρέα των ομοεθνών του. Ο αποκαλούμενος "Βέλγος", σύμφωνα με τα μέσα της Βουλγαρίας, φέρεται επίσης να συνδέεται με μαφία που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα. Οι ελληνικές αρχές, εκτιμούν ότι η παρουσία της παρέας των… επτά, συνδέεται με τις σχέσεις που έχουν ο "Ρώσος" και ο "Βέλγος", με αντίπαλες εγκληματικές ομάδες.

"Μου έκανε παρατήρηση καθότι είχε καθυστερήσει η παραγγελία του. Αφού επικοινώνησα με τη κουζίνα του καταστήματος τον ενημέρωσα ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα άμεσα. Μετά από λίγο, ο ίδιος άνδρας με κάλεσε ξανά στο τραπέζι τους. ο άνδρας αυτός με άρπαξε από το χέρι χρησιμοποιώντας βία και κατευθυνθήκαμε προς το χώρο της κουζίνας, ενώ μου είπε στην αγγλική γλώσσα: "τώρα θα δεις τι θα γίνει". Ο άνδρας αυτός άρχισε να μιλάει με τον μάγειρα του καταστήματος και κάποια στιγμή, έσπασε ένα πιάτο, χτυπώντας το στο πάσο", περιγράφει στην κατάθεση της στις αρχές σερβιτόρα του μπιτς μπαρ, εξιστορώντας την έναρξη του καβγά που γρήγορα κλιμακώθηκε και οδήγησε στην αιματηρή επέμβαση της ομάδας ασφαλείας του μαγαζιού. Στο χώρο βρίσκονταν εκατοντάδες άτομα, ενώ τραγουδιστής διασκέδαζε τους πελάτες την ώρα που βγήκαν τα όπλα.

"Σκηνές ταινίας. Πιστολίδια, ο κόσμος να ουρλιάζει. Γιατί είχε οικογένειες μέσα, με παιδάκια. Είχε πολλά παιδιά. Δεν πιστεύεις απλά ότι σε ένα τέτοιο χώρο όμως, ότι θα βγουν όπλα. Είχαμε την τύχη κάποια εργαζόμενη εκεί στο εστιατόριο μας φυγάδευσε και μας έβαλε μέσα σε έναν στεγασμένο χώρο γραφείου όπου ξαπλώσαμε κάτω και περιμέναμε μέχρι να έρθει η αστυνομία", αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου