VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ιωάννινα: Προσέλαβαν υπάλληλο να κλείνει παράθυρα και φώτα με 37.000€ για 2 χρόνια - Δηλώσεις Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνης

 Αίσθηση έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της απόφασης της Περιφέρειας Ηπείρου να προσλάβει υπάλληλο για να κλείνει τα παράθυρα, τα φώτα και

τα κλιματιστικά, με αμοιβή που ανέρχεται σε 37.000 για δύο έτη.

«Εμείς αναθέσαμε στην εταιρεία διαχείρισης της Περιφέρειας να μας βρει άτομο», είπε ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης εξηγώντας πως, από τα 37.000 ευρώ, τα 7.000 είναι ΦΠΑ, ενώ τα από τα 15.000 ετησίως (μεικτά) η εταιρεία επίσης φορολογείται, συνεπώς και μειώνονται.

«Το βοηθητικό προσωπικό μας έχει πάρει σύνταξη, το πρόγραμμα «55-67» κόπηκε. Το μεσημέρι έχουμε έναν άνθρωπο που προσέχει τα γραφεία, σηκώνει τα τηλέφωνα, τα φώτα, όλα» ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καχριμάνης επισήμανε ότι «κάθε πορεία στα Ιωάννινα, τελειώνει στην Περιφέρεια. Είχαμε τέτοιους υπαλλήλους, πήραν σύνταξη και δεν έχουμε κανέναν. Έχουμε πολύ λίγο κόσμο» είπε.

Στα σχόλια υπαλλήλων της Περιφέρειας «γιατί δεν δίνονται αυτά τα χρήματα για κάτι άλλο, πιο ωφέλιμο», απάντησε ότι, αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι, «πληρώνουμε πάνω από 50.000 ευρώ τη διετία για να καθαρίζουμε τις μπογιές από το κτήριο».

.

Ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου