VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Δρέπανο Κοζάνης: Η εταιρεία Γεωργιάδης Ιωάννης ΙΚΕ γιορτάζει τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της σε μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση από τις 20 έως 22 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

Η εταιρεία Γεωργιάδης Ιωάννης ΙΚΕ γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε σε μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση από τις 20 έως 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 09:00 – 19:00. 
Στο πλαίσιο του Open Day οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές για όλους τους φίλους, συνεργάτες και πελάτες μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να δείτε από κοντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της γεωργίας και των επαγγελματικών οχημάτων. 

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν γεωργικά μηχανήματα NEW HOLLAND, επαγγελματικά οχήματα IVECO και παρελκόμενα κατεργασίας εδάφους της EVAK και NEW HOLLAND καθώς επίσης και χωματουργικά CASE προσφέροντας λύσεις αιχμής για κάθε επαγγελματία του αγροτικού τομέα και όχι μόνο.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί αυτήν τη σημαντική επέτειο, να μοιραστούμε τις επιτυχίες των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών και να ανακαλύψουμε τις καινοτομίες που διαμορφώνουν και θα καθορίσουν το μέλλον της γεωργικής τεχνολογίας και των επαγγελματικών λύσεων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24610 9 22 33 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου