VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Γ. Αμανατίδης: Αναζητείται η λύση για την αποζημίωση των αλιέων καραβίδας – Αδιαπραγμάτευτη η επίλυση των χρεών των Τηλεθερμάνσεων

 

Η έλλειψη μεθοδολογίας ευθύνεται σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Αμανατίδη στη μη απόδοση της αποζημίωσης των 485.000

ευρώ στους αλιείς της λίμνης Πολυφύτου, τα οποία είχαν εγκριθεί το 2021, με προσωπικές του ενέργειες, τότε ως βουλευτής της ΝΔ.

Απαντώντας σε ερώτηση του συμβούλου, της ελάσσονος αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου, Γιώργου Χριστοφορίδη, για «αναποτελεσματικότητα», ανέφερε ότι ως Περιφέρεια «βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών αλιέων της λίμνης Πολυφύτου», για το πρόβλημα που προέκυψε το 2021 με την «πανώλη των καραβίδων», και εξήγησε ότι οι εκτροφείς γουνοφόρων ζώων και οι κροκοπαραγωγοί πληρώθηκαν κανονικά, γιατί είχαν δηλώσεις ΟΣΔΕ, σε αντίθεση με τους αλιείς καραβίδας.

Σε ότι αφορά τα 485.000 ευρώ, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, ανέφερε ότι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, θα έχει συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το συγκεκριμένο θέμα για να βρεθεί η βέλτιστη λύση, καθώς δεν μπορεί η Περιφέρεια να καταβάλει αυτά χρήματα στους αλιείς της καραβίδας.

«Αδιαπραγμάτευτη η επίλυση των χρεών των Τηλεθερμάνσεων»

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία με τη ΔΕΗ για τα χρέη της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (5/9/2024) συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, ο περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης, επισημαίνοντας ότι την ερχόμενη Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στη νέα σύσκεψη που θα γίνει μεταξύ των ενδιαφερόμενων, αναμένεται να δοθεί λύση.

Όπως ανέφερε ο κ. Αμανατίδης, απαντώντας στην περιφερειακή σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, Νούλα Τουμπουλίδου, πρέπει να δοθεί οριστική λύση για το θέμα των χρεών που δημιουργήθηκαν στις τηλεθερμάνσεις, αλλά και σε όσα θα προκύψουν μέχρι τη λειτουργία της μονάδας ΣΗΘΥΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι βρέθηκε τεχνικά τρόπος η ΔΕΤΗΠ να μην πληρώσει τίποτα.

Αφού επανέλαβε ότι η κίνηση της ΔΕΗ για την απειλή διακοπής ρεύματος δεν ήταν σωστή, ανέφερε ότι ελπίζει πως δεν θα κοπεί το ρεύμα.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου