VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Διεγράφη κι επίσημα από την Κ.Ο. της Ν.Δ. ο Μάριος Σαλμάς


Εκτός της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς, όπως αποφάσισε και επισήμως η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας διήρκεσε μόλις δύο λεπτά

 Η παραπομπή του, κατόπιν εισήγησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφορούσε «αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει το Μαξίμου είναι πως δεν θα επιτρέψει φαινόμενα, που ευνοούν την εσωστρέφεια και το «αλληλοφάγωμα».

Το χρονικό της διαγραφής

Αν και η απόφαση ελήφθη ημέρα Σάββατο, με τον πρωθυπουργό να είναι στη Νέα Υόρκη, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς τους τελευταίους μήνες μια σειρά τοποθετήσεων του βουλευτή είχαν πυροδοτήσει συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών


Αμέσως μετά τις εκλογές είχε ασκήσει κριτική σε υψηλούς τόνους, ενώ είχε στείλει επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία ζητούσε να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για την ανάλυση του «δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος» όπως ανέφερε.

Στη συνεδρίαση της ΚΟ τον Ιούνιο μάλιστα είχε σχολιάσει πως απαιτούνται από την κυβέρνηση πρωτοβουλίες για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Τότε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός πήρε αμέσως τον λόγο επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «δεν δέχομαι υπόνοιες ότι είμαστε με τους λίγους, δεν πήραμε το 41% επειδή ήμασταν με τους λίγους».

Οι καταγγελίες για φωτογραφικούς διαγωνισμούς

Σημειώνεται ακόμα πως πριν από λίγες μέρες ο κύριος Σαλμάς ήταν ένας από τους 11 βουλευτές που κατέθεσαν ερώτηση στον Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια, ενώ είχε προβεί σε αιχμηρότατα σχόλια για τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών.

Μίλησε επίσης επανειλημμένα για φωτογραφικούς διαγωνισμούς σε αρχαιολογικούς χώρους και σε κυλικεία, με έμμεσα πυρά κατά της Λίνας Μενδώνη, ενώ είχε ασκήσει κριτική και στον Άδωνι Γεωργιάδη για τις τιμές των φαρμάκων.

Το επόμενο διάστημα το βλέμμα στρέφεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και ήδη δρομολογούνται μια σειρά κινήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει ένας κύκλος ενημέρωσης σε βουλευτές για ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου