VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ντομινίκ Πελικό: Η σύλληψη τη στιγμή που φωτογράφιζε κάτω από φούστες γυναικών - Ετσι αποκαλύφθηκε η φρίκη της Ζιζέλ

Τον έπιασαν σε σούπερ μάρκετ να προσπαθεί να φωτογραφίσει κάτω από φούστα γυναίκας. Πρόκειται για το "σημείο μηδέν" της υπόθεσης που συγκλονίζει τη Γαλλία.Τη στιγμή που η Γαλλία συνταράσσεται από τη δίκη του Ντομινίκ Πελικό, του διεστραμμένου συζύγου ο οποίος βίαζε μαζί με δεκάδες άλλους άνδρες τη γυναίκα του Ζιζέλ, ενώ εκείνη βρισκόταν αναίσθητη, το Paris Match δίνει στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο από τη σύλληψή του.


Στο βίντεο που έχει στην κατοχή του στο Γαλλικό μέσο, καταγράφεται η στιγμή που η αστυνομία πιάνει στα πράσα τον Πελικό – τον αποκαλούν το "τέρας της Αβινιόν"- να φωτογραφίζει κάτω από τις φούστες γυναικών, σε σούπερ μαρκετ στο Carpentras, στη νοτιοανατολική Γαλλία.


Τα πλάνα τραβήχτηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 και δείχνουν τον 71χρονο να φοράει μάσκα καθώς τοποθετεί μια κάμερα κάτω από τις φούστες των θυμάτων του, που επέλεξε τυχαία στο κατάστημα Leclerc. "Όχι, όχι, όχι", είναι η αντίδραση μιας γυναίκας όταν ο Πελικό έρχεται αντιμέτωπος με έναν σεκιουριτά, ο οποίος λέει ότι "τέσσερις πελάτισσες" έχουν κάνει καταγγελία.

 
 

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη της συζύγου του

Όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, όταν ο Ντομινίκ Πελικό εξομολογήθηκε στη σύζυγό του Ζιζέλ ότι είχε συλληφθεί στο τοπικό σούπερ μάρκετ επειδή βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες γυναικών. Εκείνη όμως τότε έσπευσε να τον συγχωρήσει, καθώς φαινόταν ότι δεν ήταν του χαρακτήρα του. Ωστόσο ένα μήνα ήρθε το τσουνάμι των αποκαλύψεν που προκάλεσε φρίκη.

Περίπου έναν μήνα μετά, όταν ρωτήθηκε από έναν αστυνομικό στο Τμήμα του Carpentraw στη νοτιοανατολική Γαλλία για τον σύζυγό της, η Françoise P. (το μικρό της όνομα έχει αλλάξει) τον περιέγραψε ως "υπέροχο τύπο", ευγενικό και στοργικό. Εξάλλου, ήταν μαζί για 50 χρόνια, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, και το ζευγάρι απολάμβανε τη συνταξιοδότησή του στην πόλη Μαζάν.

Ωστόσο, οι Αρχές είχαν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον σύζυγό της. Είχαν κατασχέσει το τηλέφωνό του, τον υπολογιστή του και τους σκληρούς δίσκους. Και εκεί βρήκαν χιλιάδες ανταλλαγές μηνυμάτων σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, το Coco.fr, και ειδικά σε ένα συγκεκριμένο chat room, με την ονομασία "A son insu" ("Χωρίς να το ξέρει"). Σε αυτό το φόρουμ πολλοί άνδρες ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με τις σεξουαλικές επαφές που καταφέρνουν να έχουν χωρίς να το γνωρίζουν οι σύντροφοί τους, κάτι που, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, αποτελεί βιασμό.
Ο εφιάλτης

Ο Πελικό έδινε τακτικά στη Françoise χάπια Temesta -ένα ισχυρό αγχολυτικό-, τα οποία συνέθλιβε μέσα στο βραδινό της φαγητό. Στη συνέχεια προσκαλούσε αγνώστους από το φόρουμ στην κρεβατοκάμαρά τους για να τη βιάσουν ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη.

Μάλιστα, φρόντισε να βιντεοσκοπεί τα πάντα. Ψάχνοντας ένα στικάκι, οι ερευνητές έπεσαν πάνω σε ένα αρχείο με τίτλο "ABUS" (abuses - κακοποιήσεις). Περιλαμβάνει εκατοντάδες βίντεο με τίτλους που αναφέρουν την ημερομηνία, το όνομα και τη φύση των πράξεων: "ABUS/ βραδιά της 26ης Μαΐου 2020 με τον MARC SODO 5η φορά" ή "ABUS/βραδιά της 6ης/9/2020 με τον Charly 6η φορά".


Όλα αυτά συνέβαιναν επί σχεδόν 10 χρόνια, από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2020. 92 βιασμοί εις βάρος της Françoise από 83 βιαστές. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει 51 από αυτούς, οι οποίοι συνελήφθησαν.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου