VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Αγωνία για τη Μαρινέλλα: Με εγκεφαλικό στη ΜΕΘ η σπουδαία τραγουδίστρια - Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν

Η Μαρινέλλα διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου η Μαρινέλλα κατά τη διάρκεια χθεσινής της συναυλίας της. Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο "Υγεία" για να υποβληθεί σε εξετάσεις.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το ιδιωτικό θεραπευτήριο, η δημοφιλής τραγουδίστρια διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη, σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:


"Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση.

Σας ευχαριστούμε πολύ".

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα:

"Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης".


 
 

Η 86χρονη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Αμαρουσίου, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο προσωπικός της γιατρός. Αυτός μάλιστα, ήταν που της έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο.

Πηγές λένε πως επικοινωνούσε με το περιβάλλον, όταν την μετέφεραν στο καμαρίνι της, από τη σκηνή και ανέμεναν να φτάσει το ασθενοφόρο ώστε να την παραλάβει. Πάντως, φαίνεται πως πριν την συναυλία την ταλαιπωρούσε ήδη ένας φριχτός πονοκέφαλος.


Τι συνέβη

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχασε τις ασθήσεις της την ώρα που τραγουδούσε το αγαπημένο κομμάτι "Εγώ και Εσύ - Τα λόγια είναι περιττά". Ξαφνικά άρχισε να τρέμει ολόκληρη και λίγα δευτερόλεπτα μετά λιποθύμησε ενώπιον των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο για να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες της.

Οι παρευρισκόμενοι πάγωσαν στις θέσεις τους όταν είδαν την κατάρρευσή της και κατόπιν αυτού στον χώρο του θεάτρου επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Άνθρωποι των διοργανωτών έσπευσαν να βοηθήσουν την 86χρονη καλλιτέχνιδα, ενώ κλήθηκε γιατρός για να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά αργότερα, στους θεατές δόθηκαν οδηγίες να αποχωρήσουν από το Ηρώδειο.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου