VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Στέφανο Κασσελάκη – Τι ετοιμάζει


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την πολιτική ούτε να φύγει από την Ελλάδα.


Σε αντίθεση με όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο δε θα παραιτηθεί από την πολιτική, αλλά ούτε σκοπεύει να αποχωρήσει και από την Ελλάδα, καθώς ετοιμάζει το δικό του κόμμα.



Σύμφωνα με νέες επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παραιτείται από την πολιτική και ούτε πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα.

Χτες δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι εγκαταλείπει την πολιτική, αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει δικό του κόμμα και αυτή την στιγμή βρίσκεται στις Σπέτσες, όπου έχει καταφτάσει και ο σύζυγος του Τάιλερ, και συνομιλεί με στελέχη και βουλευτές για να διαμορφώσει την δική του πολιτική ομάδα που θα δημιουργήσει το δικό του κόμμα.

Ο λόγος που ο ίδιος έφυγε από την Αθήνα τελείως και αποφάσισε να περάσει χρόνο στις Σπέτσες είναι γιατί νιώθει προβληματισμένος, μπερδεμένος και προδομένος όχι από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον αμφισβήτησαν αλλά από αυτούς που στην αρχή τον υποστήριζαν και στο τέλος τον πρόδωσαν πετώντας τον στην ουσία έξω από τον κόμμα και την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο αφορά τον σύζυγο του ο Ταίλερ βρίσκεται τώρα στο πλευρό του στις Σπέτσες. Στην αρχή ο Στέφανος Κασσελάκης κατέφτασε μόνος του αλλά στην συνέχεια πήγε και ο σύζυγος του μαζί.
Μπαράζ παραιτήσεων συνεργατών του Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ



Μπάμπης Παπαδάκης, Ευγενία Κουντούρη, Μανώλης Καπνισάκης, Βούλα Κεχαγιά. Ένας-ένας, οι στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη υποβάλλουν την παραίτησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την αρχή έκανε ο Μπάμπης Παπαδάκης ήδη από την Κυριακή, την ημέρα που εξέπεσε ο κ. Κασσελάκης του αξιώματος του προέδρου, υποβάλλοντας την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες έγιναν γνωστές οι παραιτήσεις της Ευγενίας Κουντούρη από επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και του Μανώλη Καπνισάκη από τη θέση του διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ. Η τέταρτη αποχώρηση ήταν αυτή της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βούλας Κεχαγιά.

Νέο κόμμα στην Κεντροαριστερά ή διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ;


Τα ενδεχόμενα για την πολιτική συνέχεια του Στέφανου Κασσελάκη είναι ανοιχτά. Είτε να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, βασιζόμενος στη δύναμη που εκτιμά ότι διαθέτει στη βάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είτε να δημιουργήσει από την αρχή ένα νέο κόμμα που θα κινείτο στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Άλλωστε, όπως είχε υπογραμμίσει στο παρελθόν, «αν θεωρητικώς περισσότερα σχήματα της δημοκρατικής παράταξης φτάσουν στο σημείο συναίνεσης τότε το τελευταίο πράγμα που θα ήταν εμπόδιο, θα ήταν η δική μου καρέκλα. Και αν είναι προϋπόθεση να υπάρχει εκ νέου εκλογή προέδρου από το επανιδρυμένο κόμμα, από τον μεγαλύτερο προοδευτικό χώρο, τότε με ταπεινοφροσύνη και αίσθημα ευθύνης, θα ανταποκριθώ σε αυτή την προϋπόθεση και θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία».

«Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα»



Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, οι αποφάσεις του θα ανακοινωθούν «εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του μετά την πρόταση μομφής ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε επίσης πως είναι λυτρωμένος διότι, όπως είπε, »είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που ψηφίστηκα πρόεδρος».

Πρόσθεσε επίσης πως «είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία από την πρώτη κιόλας μέρα να μη δέχεται τη βούληση των μελών του κόμματος». Ακόμη, έκανε λόγο για νομενκλατούρα που επιστρατεύει διεργασίες που δεν ανήκουν στην Αριστερά, ενώ υποστήριξε ότι φόρεσαν κουκούλα σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, «εξευτελίζοντας αξιότιμα μέλη της».

Παράλληλα, στην εισήγησή του είχε τονίσει αναφερόμενος στα στελέχη που κατέθεσαν την πρόταση μομφής πως θα «δει όλη η κοινωνία στην πράξη την καθημερινή μομφή υπό την οποία ζω και αντιπολιτεύομαι την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τα καθημερινά εμπόδια, τις καθημερινές τρικλοποδιές, τις καθημερινές ίντριγκες με τις οποίες είμαι αντιμέτωπος 11 ολόκληρους μήνες χωρίς μια μέρα παύσης, χωρίς μία στιγμή ανάσας». 

enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου