VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Πέντε τρόποι που μπορείς να εφαρμόσεις για να μαζέψεις λεφτά

 

Στις μέρες μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση να μαζέψεις χρήματα αλλά όταν το καταφέρνεις, το κέρδος είναι διπλό. Πρώτα απ’ όλα οικονομικό και κατ’

επέκταση ψυχολογικό. Υπάρχει μία σύνθετη μέθοδος η οποία σε βοηθάει να συγκεντρώσεις μηνιαίως ένα ποσό στην άκρη. Είναι η μέθοδος που έχει βοηθήσει αρκετούς και γι’ αυτήν θα μιλήσουμε τώρα.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και η μέθοδος του 10% για να μαζέψεις λεφτά, θα πετύχει!

10-1

Για κάθε δέκα νομίσματα που τοποθετείς στο πορτοφόλι σου, βγάλε ένα. Χρησιμοποίησε μόνο εννέα. Το πορτοφόλι σου θα αρχίσει να παχαίνει αμέσως και το αυξανόμενο βάρος του θα έχει όμορφη αίσθηση στο χέρι σου και θα φέρει ικανοποίηση στην ψυχή σου.

Τσέκαρε τα έξοδα

Βασικός κανόνας: Ξόδευε λιγότερα από όσα βγάζεις. Κι αν είναι πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται, προσπάθησε το. Αν έχεις πλάνο, θα το καταφέρεις.

Βρες ένα μελλοντικό εισόδημα

Έχεις ένα εισόδημα, μικρό ή μεγάλο. Είναι η σταθερά σου όμως. Προσπάθησε να το αυξήσεις ή να δημιουργήσεις ένα δεύτερο. Στις μέρες μας δεν είναι εύκολο αλλά κάποια επιπλέον έσοδα, όποια κι αν είναι αυτά, θα σε ξελασπώσουν.

Το βασικό εισόδημα

Πριν βρεις, όμως, το δεύτερο εισόδημα, φρόντισε να προστατεύσεις το κύριο εισόδημα που έχεις. Αυτή είναι η σταθερά σου. Μην ξεχνάς πως το βασικό σου έσοδο / κεφάλαιο, είναι αυτό που σε βοηθάει να κάνεις όνειρα για την επόμενη μέρα.

Κάνε το ακίνητό σου επιχείρηση

Αν διαθέτεις κάποιος ακίνητο, και φυσικά δεν είναι η πρώτη σου κατοικία, εξέτασε το ενδεχόμενο να είναι το μέσο για να πολλαπλασιάσεις το εισόδημά σου. Δεν είναι εύκολο αλλά το έχουν καταφέρει πολλοί. Γιατί να μην είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς;

yougogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου