VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Μετρούν αντίστροφα για να γίνουν γονείς - Πότε θα γεννηθεί ο γιος τους



Τα καλύτερα Χριστούγεννα θα είναι τα φετινά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αφού τις ηµέρες των γιορτών -και λίγο νωρίτερα- αναµένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα.


Στις αρχές Αυγούστου είδαµε την Αλεξάνδρα µε τη µητέρα της, Μιράντα Πατέρα, στη sold out συναυλία του δηµοφιλέστατου τραγουδιστή στο Κατράκειο Θέατρο.


Η 26χρονη σύντροφός του απαθανατίστηκε να τον απολαµβάνει µε µαύρο outfi t, επιχειρώντας να "καµουφλάρει" τα λίγα κιλάκια που τότε είχε πάρει λόγω της εγκυµοσύνης. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς η διαφορά ήταν ήδη αισθητή. Εκείνος, από την πλευρά του, δεν έχει κρύψει το πόσο θέλει να γίνει πατέρας. 
"Είναι από τα πράγµατα που θέλω να πετύχω στη ζωή µου. Κάποια στιγµή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια. ∆εν το φοβάµαι καθόλου. Ερχεται µε τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναη στιγµή αυτή. ∆εν υπάρχει ηλικία. Οπως σ’ τα φέρει η ζωή. Απλώς δεν µου αρέσει να µιλάω για τα προσωπικά µου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Οταν νιώσω άνετα, θα µιλήσω", έχει πει.
 
 

Προς το παρόν, ο τραγουδιστής εστιάζει στην επικείµενη συναυλία του στο Ηρώδειο, στις 15 Οκτωβρίου, για καλό σκοπό: Τα έσοδα του live του θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωµατείο "Aurora", που "αγκαλιάζει" ασθενείς µε λευχαιµία και τις οικογένειές τους µέσω της προσφοράς στέγης, παροχής ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και ενισχύοντας µεγάλες µεταµοσχευτικές µονάδες της χώρας.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου