VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Η περίεργη σχέση του Τομ Κρουζ με τη μοναδική βιολογική κόρη του Σούρι: Τα πληρώνει όλα αλλά είναι αποξενωμένος

Ο Τομ Κρουζ πληρώνει τη ζωή και τα πανάκριβα δίδακτρα της Σούρι στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη μοναδική βιολογική κόρη του.Τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα για τη Σούρι Κρουζ, με τον διάσημο πατέρα της Τομ Κρουζ να συνεχίζει να την υποστηρίζει οικονομικά, ενώ συνεχίζει να κρατά αποστάσεις.


Παρόλο που η Κέιτι Χολμς φέρεται να πέτυχε έναν πολύ καλό διακανονισμό διαζυγίου, ο ίδιος συνεχίζει να πληρώνει τα έξοδα διαβίωσης και τα δίδακτρα της κόρης του, η οποία ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τις σπουδές της στο Carnegie Mellon University στην Πενσυλβάνια. Το κόστος των σπουδών της ανέρχεται σε 84.000 δολάρια ετησίως.

 
 


Η Κέιτι Χολμς βοήθησε πρόσφατα τη Σούρι να μετακομίσει στον κοιτώνα της στο περίφημο πανεπιστήμιο και αναμένεται επίσης να επισκεφτεί την κόρη της στο πρώτο οικογενειακό Σαββατοκύριακο του πανεπιστημίου στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη Daily Mail.


Ωστόσο δεν περιμένουμε να δούμε τον Τομ Κρουζ εκεί, καθώς είναι εδώ και καιρό αποξενωμένος από την κόρη του, σύμφωνα με πολλά ειδησεογραφικά μέσα. Τον Ιούνιο, η Sun ανέφερε ότι ο Κρουζ δεν είχε δει την κόρη του εδώ και 11 χρόνια - ενώ περίπου την περίοδο ο ίδιος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μιας δημοσίευσης που ανέφερε ότι είχε "εγκαταλείψει" την κόρη του επειδή ο Χολμς δεν θα την μεγάλωνε στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.


Σε μια κατάθεση για την υπόθεση τον Σεπτέμβριο του 2013, ο σταρ του Χόλιγουντ διέψευσε ρεπορτάζ του In Touch που έλεγε ότι είχε διακόψει τους δεσμούς με την 7χρονη τότε Σούρι μετά το διαζύγιο του Χολμς. Ακόμα διαφώνησε με τη δημοσίευση που ισχυριζόταν ότι ο ίδιος, ένα κορυφαίο μέλος της Σαηεντολογίας, είχε επιλέξει την εκκλησία αντί της κόρης του.

"Εγκαταλειμμένη από τον πατέρα της", είπε ο Κρουζ θυμωμένος στην κατάθεσή του, αναφερόμενος στον τίτλο του ρεπορτάζ. "Αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό. Αυτό είναι αηδιαστικό.”

Όμως, όσο κι αν ο Κρουζ αρνείται ότι έχει αποξενωθεί από την κόρη του, ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί μαζί της από το 2013, σύμφωνα με την Daily Mail. Επίσης, απουσίαζε από ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή της τον Ιούνιο. Την αποφοίτησή της από το Λύκειο.


Επιπλέον, υπάρχουν πολλά πρωτοσέλιδα για την 18χρονη που αναφέρουν ότι η νεαρή αφαίρεσε το επώνυμο του πατέρα της για την τελετή αποφοίτησής της. Αντ' αυτού χρησιμοποίησε το όνομα "Suri Noelle", με το Noelle να είναι το μεσαίο όνομα της μητέρας της.


Σύντομα αποδείχθηκε ότι η Κρουζ είχε άλλα σχέδια εκείνο το Σαββατοκύριακο, ο οποίος παρακολούθησε μια από τις sold-out παραστάσεις Eras Tour της Taylor Swift στο Wembley Stadium του Λονδίνου.


Πριν από περίπου μια εβδομάδα, η Suri φωτογραφήθηκε να μεταφέρει τη βαλίτσα της σε έναν κοιτώνα στο Carnegie Mellon, συνοδευόμενη από τη μητέρα της η οποία ουσιαστικά μεγάλωσε τη Σούρι ως ανύπαντρη μητέρα στο Μανχάταν μετά το διαζύγιό της το 2012, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Κρουζ παραδέχτηκε ότι "δεν περίμενε" η Χολμς να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, μετά από περίπου έξι χρόνια γάμου. Έχει αναφερθεί ότι η Χολμς υπέβαλε αίτηση διαζυγίου όταν η Σούρι έγινε έξι ετών, περίπου στην ηλικία που τα παιδιά διδάσκονται στις διδασκαλίες της Σαηεντολογίας, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόνι Ορτέγκα, ο οποίος καλύπτει την οργάνωση.

Το διαζύγιο προχώρησε γρήγορα με τους πρώην συζύγους να καταλήγουν σε συμφωνία εντός 11 ημερών. Η Sun ανέφερε ότι ο Χολμς το δικαστήριο της έδωσε την αποκλειστική επιμέλεια της Σούρι.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου