VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε επισήμως την κούρσα ο Πολάκης - Ποιοι υπέγραψαν την υποψηφιότητά του


Τον χορό της διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία άνοιξε και επισήμως σήμερα το μεσημέρι ο Βουλευτής

Χανίων, Παύλος Πολάκης, καθώς φαίνεται να διατηρεί μέχρι στιγμής το προβάδισμα σε οργανωτικό επίπεδο.

Ο κύριος Πολάκης κατέθεσε στο κόμμα την αίτηση της υποψηφιότητας του από κοινού με τη δήλωση Πόθεν Έσχες, αλλά και 32 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα στελέχη που υπογράφουν υπέρ της υποψηφιότητας του Παύλου Πολάκη είναι πρώην υπουργοί και υφυπουργοί της διακυβέρνησης Τσίπρα, όπως οι:

-Τρύφωνας Αλεξιάδης,

-Γιάννης Μουζάλας,

-Λευτέρης Κρέτσος,

στελέχη με μακρά διαδρομή στον προοδευτικό χώρο, όπως ο νομικός, Γιάννης Ματζουράνης, αλλά και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως οι Μάρκος Χατζησάββας και Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Ειδική αναφορά έκανε ο Παύλος Πολάκης στον Ευρωβουλευτή, Νίκο Παππά, ο οποίος έχει επίσης υπογράψει την υποψηφιότητα του Βουλευτή Χανίων για την ηγεσία του κόμματος.

Κοντά του, παράλληλα βρίσκονται και αλλά στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής με επιτελική δράση, όπως ο Βασίλης Σμπώκος, όπως και τοπικά στελέχη της Κρήτης, όπου ο κ. Πολακης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή την πρώτη του εκδήλωση.


Εξερχόμενος από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Χανίων δήλωσε πως παρέδωσε τις υπογραφές που συγκέντρωσε, και το πόθεν έσχες. 

Παράλληλα κάλεσε τους ανθυποψηφίους του να προχωρήσουν σε μία αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων, καθώς όπως είπε, η χώρα χρειάζεται μία αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μέτρων που έλαβε για την κοινωνική λεηλασία. 
 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου