VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τζον Μπον Τζόβι έσωσε γυναίκα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα [βίντεο]

Ο μουσικός βοήθησε να πείσει μια γυναίκα να κατέβει από την άκρη μίας πεζογέφυρας, από όπου απειλούσε να πέσει.Ο γνωστός τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι βοήθησε στη διάσωση μιας γυναίκας που κρεμόταν από μια γέφυρα στο Νάσβιλ, το βράδυ της Τρίτης.


Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ, ο μουσικός βοήθησε να πείσει μια γυναίκα να κατέβει από το περβάζι της πεζογέφυρας John Seigenthaler, η οποία διασχίζει τον ποταμό Κάμπερλαντ του Τενεσί. "Χρειάζονται όλοι μας για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να είναι ασφαλής", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τζον Ντρέικ σε δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επαινώντας τον τραγουδιστή.


Το βίντεο που αναρτήθηκε από τις αρχές δείχνει τον Μπον Τζόβι να γυρίζει ένα μουσικό βίντεο στη γέφυρα με ένα συνεργείο και να σταματά όταν βλέπει τη γυναίκα να κρέμεται από την άκρη της γέφυρας. Ο καλλιτέχνης και ένα άλλο άτομο πλησιάζουν τη γυναίκα και φαίνονται να της μιλούν, ενώ κάποια στιγμή τη βοηθούν να σωθεί. Ο Μπον Τζόβι φαίνεται να αγκαλιάζει τη γυναίκα πριν φύγουν από την κάμερα μαζί με το υπόλοιπο συνεργείο.

 
 

Το φιλανθρωπικό του έργο

Το 2006, ο Jon Bon Jovi ίδρυσε το Ίδρυμα JBJ Soul Foundation το οποίο βοηθάει οικογένειες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω προγραμμάτων που παρέχουν τρόφιμα, οικονομικά προσιτή στέγαση, κοινωνικές υπηρεσίες και επαγγελματική κατάρτιση.

"Σχεδόν δύο δεκαετίες πριν, όταν ίδρυσα το JBJ Soul Foundation και το JBJ Soul Kitchens, είδα από πρώτο χέρι και συνεχίζω να βλέπω και σήμερα τον αντίκτυπο του φιλανθρωπικού, κοινοτικού έργου", ανέφερε ο Bon Jovi σε δήλωσή του νωρίτερα φέτος.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου