VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Θεοδώρα Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Γιάννη Ραγκούση - Η αιχμηρή απάντησή του..

 

Την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Γιάννη Ραγκούση, γνωστοποίησε η βουλετυτής

του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA.

«Μεθαύριο (Δευτέρα), θα καταθέσω μήνυση εναντίον του», είπε, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος, η οποία μέσα σε πολεμικό κλίμα, θα οριστικοποιήσει τον οδικό χάρτη για συνέδριο και κάλπες καθώς και τα κριτήρια για τις υποψηφιότητες.

«Παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου»

Η ίδια πρόσθεσε: «Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος».

Η κ.Τζάκρη, επιβεβαίωσε ότι ανάλογη μεταχείριση, σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΠΓ και η Δώρα Αυγέρη, λέγοντας ότι επέλεξε να δημοσιοποιήσει το όνομά της, ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Κατάσταση τοξικότητας»

«Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατάσταση τοξικότητας, το οποίο πυροδότησαν όλοι αυτοί που έπιασαν στασίδι στα κανάλια, που υπονομεύουν τον Στέφανο Κασσελάκη και πρωταγωνίστησαν για να περάσει η πρόταση μομφής κατά του κ. Κασσελάκη, μέσα από τις πρωτόγνωρες διαδικασίες της ΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα».

«ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη είναι μικρότερος ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κ. Τζάκρη, η οποία ερωτηθείσα σχετικά, απάντηση ότι ο κ. Κασσελάκης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, από μέρα σε μέρα.

Η απάντηση Ραγκούση

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση: «Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Η κ.Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων …»

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου