VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτό είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο από τα Lidl - Πόσο κοστίζει;


Με τριψήφια αυτονομία και προσιτή τιμή, το Crivit Urban E-Bike X.2 που προσφέρεται από την αλυσίδα καταστημάτων Lidl υπόσχεται να απαλλάξει τους οδηγούς από έξοδα καυσίμου και ασφάλειας.

Η εταιρεία Lidl, γνωστή για τις ανταγωνιστικές τιμές και την ποικιλία προϊόντων της, εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης με το Crivit Urban E-Bike X.2.

 
 

Αυτό το κομψό και πρακτικό ηλεκτρικό ποδήλατο υπόσχεται να μεταφέρει τους ιδιοκτήτες του σε όλη την πόλη χωρίς την ανάγκη για βενζίνη, άδεια οδήγησης ή ασφάλεια, και όλα αυτά με μια εντυπωσιακή ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων.



Μάλιστα, η μεγάλη ηλεκτρική εμβέλεια του είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλου, αφού με μόλις μια φόρτιση ο αναβάτης του θα μπορεί να μετακινηθεί χωρίς άγχος άνετα μέσα στην πόλη, καλύπτοντας αποστάσεις μεγαλύτερες από τις συνηθισμένες.

Η μπαταρία 360 Wh εξασφαλίζει επαρκή ενέργεια για αρκετές ημέρες, ειδικά αν οι διαδρομές είναι σχετικά μικρές και με νορμάλ κλίση. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο υποβοήθησης που χρησιμοποιεί ο αναβάτης και τη μορφολογία του εδάφους, μεγιστοποιώντας την απόδοσή της.



Με τιμή μόλις 1.200 ευρώ, το Crivit Urban E-Bike X.2 αποτελεί μια οικονομική επιλογή σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς. Η Lidl, διατηρώντας τη φήμη της για την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, καθιστά την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε όλους.

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα πρακτικό και οικονομικό μέσο μεταφοράς για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, χωρίς τα πρόσθετα έξοδα που συνεπάγεται η χρήση αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας. Σίγουρα μπορεί να μην έχει την αίγλη ή ίσως και την αξιοπιστία ενός γνωστού brand, αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση υπάρχει περισσότερη ασφάλεια από την αγορά ενός no name κινεζικού μοντέλου μέσω διαδικτύου.

 
 



Το Crivit Urban E-Bike X.2 διαθέτει έναν κινητήρα υποβοήθησης με ροπή 40 Nm, ενώ το σύστημα υποβοήθησης περιορίζεται στα 25 χλμ./ώρα, εξασφαλίζοντας ασφαλείς μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Ο κινητήρας βρίσκεται στον πίσω τροχό, ενώ η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στη στήλη της σέλας, προσφέροντας ένα κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Παρόλο που πρόκειται για ένα οικονομικό e-bike, έχει γίνει έξυπνη επιλογή εξαρτημάτων, με κύριο στόχο την αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Δεν διαθέτει αλλαγή ταχυτήτων, κάτι που είναι λογικό για ένα ποδήλατο πόλης, απλοποιώντας τη χρήση και τη συντήρηση, με τον ιμάντα από ανθρακονήματα να εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.




Την ίδια στιγμή ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια του ποδηλάτη, με την εταιρεία να έχει τοποθετήσει υδραυλικά δισκόφρενα Tektro M275 που προσφέρουν ασφαλές και αποτελεσματικό φρενάρισμα, ακόμα και σε υψηλότερες ταχύτητες.

Το Crivit Urban E-Bike X.2 της Lidl αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα οικονομικό, πρακτικό και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης στην πόλη. Με αυτονομία 100 χιλιομέτρων, τιμή 1.200 ευρώ και κομψό σχεδιασμό, το ηλεκτρικό ποδήλατο υπόσχεται να κάνει τις μετακινήσεις των ιδιοκτητών του πιο εύκολες, πιο οικονομικές και πιο ευχάριστες.

 
 




Είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγεί κάποιος από το άγχος της βενζίνης, της ασφάλειας και της άδειας οδήγησης, και να απολαύσει την ελευθερία που μπορεί να δώσει η ηλεκτροκίνηση. 
carandmotor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου